Verlanglijstje:

De Lieve Vrouw houdt je bezig - Al 30 jaar

De Lieve Vrouw bestaat dertig jaar en dat vieren we door vooruit te kijken. Met een nieuwe smoel (heb je ons verfriste logo gezien?) bouwen we aan onze toekomst; omdat we willen dat je je ogen uit kan blijven kijken in De Lieve Vrouw. Hieronder een overzicht van onze verjaardagsactiviteiten. Achter de schermen werken we hard aan meer initiatieven; houdt daarom deze pagina in de gaten!

  • Zelf een steentje bijdragen? Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze loyaliteitspaketten en sponsormogelijkheden.

DRINK ER ÉÉN OP ONS!

Alleen in het café van De Lieve Vrouw te krijgen. De Lieve Brouw: een speciaal, stevig en zomers bier van de tap. € 4,25 per glas. Proost! 

PLASTIC SOEP

Op maandag 14 oktober presenteerde De Lieve Vrouw een actueel programma. Deskundigen, ondernemers én kunstenaars wierpen een theatrale blik op het plastic probleem in ‘Plastic Soep in de Eem’. Lees de Liveblog die Nicky Kroon schreef tijdens de avond.

Meer info

coming up: cultuurhackers

Na de zomer presenteert de eerste lichting Cultuurhackers zich: een groep 18 tot 25 jarigen vormen komend jaar een redactie die zich zal laten horen over onze films en theatervoorstellingen. Daarnaast verzorgen zij ook zelf inleidingen, nagesprekken, afterparty's en eigen filmavonden. 

Binnenkort meer info!

En verder...

Harde werkers in het ☀️

Van programmering tot ticketverkoop; ruim 120 mensen zetten zich 364 dagen per jaar in voor De Lieve Vrouw. Op woensdag 11 september sluiten we vanaf 15.00 uur de deuren om met hen onze verjaardag te vieren.

Bedankt voor je begrip!

Bedankt voor je begrip!

Ode aan het publiek!

Onze trouwe bezoekers komen regelmatig langs. Sommige zijn zelfs wekelijks bij film- of theatervoorstellingen te vinden! In ons verjaardagsjaar bedanken we onze trouwe bezoekers!

Later meer informatie

Later meer informatie

FILM IN DE WIJK

Wij trakteerden het Multiculturele Wijkfestival ‘Colourful Cultures’ in Liendert op de Animatiebus en een animatiefilmprogramma. Tijdens workshops maakten kinderen uit de wijk eigen animatiefilmpjes. Bekijk het creatieve resultaat van deze workshops op YouTube.

Dit evenement was op zo 23 juni