Verlanglijstje:

Homepage(1920x668)-1.jpg
Homepage(1920x668)-1.jpg

De Lieve Vrouw

HOUDT JE BEZIG - AL 30 JAAR

Slider-Bier-3.jpg
Slider-Bier-3.jpg

FEESTBIER IN HET CAFÉ!

Proef mee met ons speciaal, stevig en zomers bier van de tap. Proost!

De Lieve Vrouw houdt je bezig - Al 30 jaar

De Lieve Vrouw bestaat dertig jaar en dat vieren we door vooruit te kijken. Met een nieuwe smoel (heb je ons verfriste logo gezien?) bouwen we aan onze toekomst; omdat we willen dat je je ogen uit kan blijven kijken in De Lieve Vrouw. Hieronder een overzicht van onze verjaardagsactiviteiten. Achter de schermen werken we hard aan meer initiatieven; houdt daarom deze pagina in de gaten!

  • Zelf een steentje bijdragen? Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze loyaliteitspaketten en sponsormogelijkheden.

DRINK ER ÉÉN OP ONS!

Alleen in het café van De Lieve Vrouw te krijgen. De Lieve Brouw: een speciaal, stevig en zomers bier van de tap. € 4,25 per glas. Proost! 

CULTUURHACKERS GEVONDEN!

Komend seizoen maakt een groep van 11 man tussen de 18 en 25 jaar De Lieve Vrouw onveilig! Samen vormen zij de redactie van de Cultuurhackers. Zij zullen zich online laten horen over de films en theatervoorstellingen in De Lieve Vrouw en daarnaast verzorgen ze ook zelf events (inleidingen, nagesprekken, afterparty's en eigen filmavonden). Op Cultuurhackers.nl kun je hen volgen!

Zelf Cultuurhacker worden? Voor seizoen 19/20 is de inschrijving gesloten. Houd de website in de gaten voor de inschrijving voor het nieuwe seizoen!

PLASTIC SOEP

Waar de oceanen klotsen van het plastic, lopen de media over van informatie, discussies en mogelijke oplossingen voor dit onoverzichtelijke probleem. Om hopeloos van te worden? Op maandag 14 oktober reikt De Lieve Vrouw je de hand met een theatraal en actueel programma waarin we je een andere blik bieden op het probleem. Laat je inspireren door kunstenaars, wetenschappers en lokale ondernemers die geloven in oplossingen. Wat kun jij doen om de plastic soep niet te laten groeien?

Meer informatie volgt!

 

FILM IN DE WIJK

In het jaar dat De Lieve Vrouw haar dertigste verjaardag viert, zoeken we nieuwe publieksgroepen actief op. Daarom trakteerden wij het Multiculturele Wijkfestival ‘Colourful Cultures’ in Liendert op de Animatiebus en een animatiefilmprogramma. Tijdens workshops maakten kinderen uit de wijk eigen animatiefilmpjes. Bekijk het creatieve resultaat van deze workshops op YouTube.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden.

En verder... (in ontwikkeling)

Ode aan het publiek!

Onze trouwe bezoekers komen regelmatig langs. Sommige zijn zelfs wekelijks bij film- of theatervoorstellingen te vinden! Ook met hen willen we ons 30-jarig bestaan vieren.

Later meer informatie

Harde werkers in het ☀️

Van programmering tot ticketverkoop; ruim 120 mensen zetten zich in voor De Lieve Vrouw. Op woensdag 11 september sluiten we vanaf ca. 16.00 uur de deuren om met hen onze verjaardag te vieren.

Later meer informatie