Verlanglijstje:

Homepage(1920x668)-1.jpg
Homepage(1920x668)-1.jpg

De Lieve Vrouw

HOUDT JE BEZIG - AL 30 JAAR

De Lieve Vrouw houdt je bezig - Al 30 jaar

De Lieve Vrouw bestaat dertig jaar en dat vieren we door vooruit te kijken. Met een nieuwe smoel (heb je ons verfriste logo gezien?) bouwen we aan onze toekomst; omdat we willen dat je je ogen uit kan blijven kijken in De Lieve Vrouw. Hieronder een overzicht van onze verjaardagsactiviteiten. Achter de schermen werken we hard aan meer initiatieven; houdt daarom deze pagina in de gaten!

  • Zelf een steentje bijdragen? Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van onze loyaliteitspaketten en sponsormogelijkheden.

CULTUURHACKERS GEZOCHT

Gezocht: Cultuurhackers - Eigen mening geen bezwaar! Ben jij tussen de 18 en 25 jaar? Bingewatch jij je helemaal suf? En kent het theater voor jou geen geheimen? 

Meld je aan op www.cultuurhackers.nl 

FILM IN DE WIJK

Om kennis te maken met bewoners van Amersfoort die ons nog niet kennen, brengen wij ons filmprogramma naar de wijk Liendert toe! 

Meer informatie volgt

PLASTIC SOEP IN DE EEM

Wij staan bekend om betrokken theater. In 2019 laten we ons van onze activistische kant zien met een theatraal programma rondom de plastic soep in de Eem. 

Meer informatie volgt

En verder... (in ontwikkeling)

Ode aan het publiek!

Onze trouwe bezoekers komen regelmatig langs. Sommige zijn zelfs wekelijks bij film- of theatervoorstellingen te vinden! Ook met hen willen we ons 30-jarig bestaan vieren.

Later meer informatie

Harde werkers in het ☀️

Van programmering tot ticketverkoop; ruim 120 mensen zetten zich in voor De Lieve Vrouw. Voor één keer sluiten we de deuren voor publiek om onze verjaardag met hen te vieren.

Later meer informatie