A vida rosa

Rosa da Silva

Bestel tickets
A vida rosa

Als het even meezit wordt er uit alle goedbedoelde adviezen over moederschap een nieuwe Rosa geboren. Want eerlijk; Na de geboorte van haar dochter en haar periode 'roze wolk' is ze het zicht op zichzelf wel wat kwijt.

In 'A Vida Rosa' maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit. Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes waarin Rosa’s liefde voor Americana duidelijk naar voren zal komen. Maar ook haar amor voor Brazilectro! Rosa op haar meest kwetsbaar, maar ook op haar meest strijdlustig. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

Genre muziek, cabaret
Speeldata 18 januari 2024
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Tickets € 18,50
Regie Laurens Krispijn de Boer
Tekst Rosa da Silva, Tim Teunissen
Muziek Sergio Escoda

Bestel tickets

do 18 jan. 2024
20:30

Over Rosa da Silva

Over Rosa da Silva

A Vida Rosa is Rosa’s tweede voorstelling na haar veelgeprezen debuut ‘Daar moet je heen’, waarvoor ze in 2019 won de jury- en publieksprijs won op het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als het zover is. Een nieuwkomer was Rosa niet in het Nederlandse theater. Met hoofdrollen in het theaterstuk ANNE en de musical De Tweeling bewees ze al in het theater thuis te horen.

"Die stem!"
de Volkskrant
"Ze is de baas van het podium."
Theaterkrant
"Haar typetjes zijn geweldig."
NRC

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan