BROKKEJOK (4+)

coupdeboule en Het Filiaal theatermakers

BROKKEJOK (4+)

Een absurde samenwerking tussen coupdeboule en Het Filiaal theatermakers

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal.

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey.

Genre kindermuziekweek
Speeldata zo 13 apr. 2025
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Tickets € 12,00
Concept en spel Eileen Graham, Katelijne Beukema
Compositie Delara Navaey (ism conservatorium Den Haag)
Decor en kostuums Calle de Hoog
Eindregie Elias De Bruyne
Fotograaf Bart Grietens

Bestel tickets

zo 13 apr. 2025
15:00
"Brokkejok is een intiem theateravontuur dat tussen het begin en het einde, of tussen het einde en het begin, of tussen twee eindes of twee beginnen, voortdurend blijft verrassen"
Theaterkrant
"Eileen Graham en Katelijne Beukema leggen in hun zeer alerte, fysieke spel een ontwapenend gevoel voor humor aan de dag. Grahams publieksbegeleider is bloedirritant, maar toch voel je sympathie voor haar zichtbare geploeter"
Theaterkrant

Jeugdtheatergezelschap werkt samen met speels-filosofische makers

Jeugdtheatergezelschap werkt samen met speels-filosofische makers

coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Vanuit fantasie zoekt coupdeboule naar antwoorden op moeilijke kwesties zoals in dit geval wat echt is en wat niet. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek.

Het Filiaal theatermakers is het Utrechts jeugdtheatergezelschap. Dit gezelschap geeft ruimte aan verbeelding, zodat je meer ziet dan alleen je eigen werkelijkheid. Zij laten niet alleen zien wàt ze maken, maar ook hoe ze het maken. Die transparantie prikkelt de verbeeldingskracht. Dat doen ze interdisciplinair met spel, (live)muziek en zang, poppen, objecten en (live video) beeld. Het Filiaal Theatermakers reist nationaal en internationaal, van Groningen tot Goes en van Sydney tot Shanghai.

Meer theater in De Lieve Vrouw

POPpulisme (8+)

POPpulisme (8+)

Het Filiaal theatermakers

kindermuziekweek

Info & tickets
BROKKEJOK (4+)

BROKKEJOK (4+)

coupdeboule en Het Filiaal theatermakers

kindermuziekweek

Info & tickets

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan