Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Eindelijk! Dikkie Dik in zijn eigen bioscoopfilm. Nederlands favoriete kater ontmoet allerlei dieren in dit heerlijke avontuur voor jong en oud.

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende-...
Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen.
Lees meer
Genre animatie, kinderfilm
Taal Nederlands
Duur 62 minuten
Land Nederland, 2024
Cast Burny Bos
Kijkwijzer

Bestel je tickets voor vandaag

Verwacht
Alle dagen

Kies en bestel

Sluiten
wo
19 jun.

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan