• Locatie Icoon

IK...eh ik (6+)

Het Houten Huis I Nordland Visual Theater I Tryater

IK...eh ik (6+)

Het Houten Huis & Nordland Visual Theater presenteren de voorstelling IK... eh ik. Ofwel doorgedraaid muziektheater voor iedereen die wel eens vastloopt.

Ik loop de laatste tijd te vaak tegen mezelf aan. Vanochtend vertrok ik op tijd van huis, maar eenmaal buiten bleek ik gedeeltelijk nog in bed te liggen. Toen ik ‘s avonds terugkwam, had mijn achtergebleven ik de deur geblokkeerd. Door het raam zag ik hem door het huis rennen. Alles was overhoop gehaald. De letters uit de computer waren in de koelkast gepropt, mijn goudvis zwom tussen de kamerplanten en m’n vuile was hing buiten te drogen. Hijzelf glipte snel weg in het schilderij. Nu verschuil ik me onder de dekens, maar ik weet dat hij me bekijkt…

Genre jeugd
Speeldata zo 3 mrt. 2024
Locatie De Lieve Vrouw, ICOON
Tickets € 12.50
"Eens in de zoveel tijd zie je een voorstelling die zo bizar goed is, dat je hem wel aan iedereen zou willen aanraden – ook al staat er 6+ achter de titel. Ik... eh ik van Het Houten Huis is zo’n meesterwerk."
de Volkskrant
"IK... eh ik is zowel muzikaal als verrassend, grappig, overdonderend, herkenbaar, vervreemdend, ontroerend en confronterend"
Dagblad vh Noorden

Bestel tickets via Flint | Bezoek in Icoon

zo 3 mrt. 2024
15:00

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan