Pulver

TG Tiefschnee

Bestel tickets
Pulver

Beleef een tragikomische western over achterblijven of doorgaan in 'Pulver': ooit bloeiend, nu een verlaten stad."

De luttele uren per week waarin ze de trein bijvullen en de nieuwsgierige toeristen gidsen, vormen het enige contactmoment van de slechts twee inwoners van Pulver met de wereld buiten hun isolement.

In de tussentijd zijn ze in de ban van het grote dilemma: vertrekken of zich nestelen? Ze vullen deze momenten van twijfel met het zingen van melancholische liederen. Pas wanneer op een dag zonder treinwekker, een silhouet uit de dorre woestijn opdoemt, verandert er iets. De man die te voet kwam, een verloren cowboy, brengt een wind van verandering met zich mee, die het leven van de Pulverianen op...

De luttele uren per week waarin ze de trein bijvullen en de nieuwsgierige toeristen gidsen, vormen het enige contactmoment van de slechts twee inwoners van Pulver met de wereld buiten hun isolement.

In de tussentijd zijn ze in de ban van het grote dilemma: vertrekken of zich nestelen? Ze vullen deze momenten van twijfel met het zingen van melancholische liederen. Pas wanneer op een dag zonder treinwekker, een silhouet uit de dorre woestijn opdoemt, verandert er iets. De man die te voet kwam, een verloren cowboy, brengt een wind van verandering met zich mee, die het leven van de Pulverianen op zijn kop zet.

Lees meer
Genre muziek, toneel
Speeldata 24 november 2023
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Website https://tgtiefschnee.nl/
Tickets € 18,00
Tekst Rinske Bouwman
Regie Merel van Huisstede
Spel Desiree van Haaren, Charlotte Kloosterman, Bengt Kropmans

Bestel tickets

vr 24 nov. 2023
20:30

Over TG Tiefschnee

Over TG Tiefschnee

TG Tiefschnee bestaat uit schrijver Rinske Bouwman en regisseur Merel van Huisstede. Ze maken sprankelend, tragikomisch teksttheater over de ondergesneeuwde mens.

De personages uit de verhalen van TG Tiefschnee zijn ondergesneeuwd in hun leven: in hun werk, sociale verplichtingen, in moeten, in groepsdruk. De personages weten: dit moet anders. Dit resulteert in een tragikomische poging om hun leven te veranderen.

Bestel de hele serie Nieuwe Oogst

Bestel de hele serie Nieuwe Oogst

Deze voorstelling is er één in de Serie Nieuwe Oogst. In deze serie presenteren we nieuw, jong en nog onbekend talent van wie je de komende jaren zeker meer gaat horen. En dat allemaal voor een voordelig tarief. Laat je verrassen door dit zorgvuldig geselecteerde aanbod!

Bestel de serie hier | € 91,00 (€ 13,00 per voorstelling i.p.v. € 18,00)

Bestel de serie als Vriend hier| € 80,50 (€ 11,50 per voorstelling i.p.v. € 15,50)

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan