Te Gast: Swingclose

Swingclose

Bestel tickets
Te Gast: Swingclose

Closeharmonykoor Swing Close viert met dit concert zijn 50 jarig bestaan: een boeiende mix van oud en nieuw repertoire.

Voor het repertoire wordt bij deze speciale gelegenheid teruggegrepen op een aantal ‘klassiekers’ uit hun lange historie, maar wordt daarnaast uiteraard veel nieuw werk gebracht. Zo ontstaat een zeer afwisselend programma, waarin alle stijlen van de lichte muziek aan bod komen, bv. pop, jazz, musical, barbershop en ballads, in zowel de Engelse als de Nederlandse taal. Zoals je gewend bent van dit koor worden alle nummers met veel enthousiasme en bezieling gebracht en vormen ze een geheel waarbij je je geen moment hoeft te vervelen. Swing Close zingt zijn nummers deels a capella deels met instrumentale begeleiding door de koorleden...

Voor het repertoire wordt bij deze speciale gelegenheid teruggegrepen op een aantal ‘klassiekers’ uit hun lange historie, maar wordt daarnaast uiteraard veel nieuw werk gebracht. Zo ontstaat een zeer afwisselend programma, waarin alle stijlen van de lichte muziek aan bod komen, bv. pop, jazz, musical, barbershop en ballads, in zowel de Engelse als de Nederlandse taal. Zoals je gewend bent van dit koor worden alle nummers met veel enthousiasme en bezieling gebracht en vormen ze een geheel waarbij je je geen moment hoeft te vervelen. Swing Close zingt zijn nummers deels a capella deels met instrumentale begeleiding door de koorleden zelf!

Lees meer
Genre muziek
Speeldata 4 - 26 november 2023
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Tickets € 15,00

Bestel tickets

za 4 nov. 2023
20:30
zo 26 nov. 2023
14:30

Over Swing Close

Over Swing Close

Het Amersfoortse 'Swing Close' is een koor van 21 mannen en vrouwen en staat inmiddels 15 jaar onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Ruben van Keken. Swing Close is een vaste bespeler van theater De Lieve Vrouw, een perfecte locatie voor dit koor dat er altijd naar streeft om hun concerten vorm te geven als een heuse theatervoorstelling.

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan