• Movies that Matter

Total Trust

Jialing Zhang

Afgelast
Bekijk trailer
Total Trust

Een indringende blik op digitale controle in China, waar een ongekende mate van staatstoezicht heerst. Toch blijven mensen vechten tegen dit misbruik van staatsmacht. Inclusief nagesprek.

De laatste jaren voelt de Chinese regering zich bedreigd door het toenemende activisme en de publieke verontwaardiging over de vertragende economie. Om deze gebeurtenissen tegen te gaan is China begonnen met de uitbreiding van een geavanceerd digitaal systeem over het hele land. Dit systeem, dat erop gericht is burgers te volgen en te controleren, hun gegevens te verzamelen en te analyseren en gedragingen te categoriseren als strafbaar of prijzenswaardig, is er op gemaakt om politieke weerstand binnen de samenleving te voorspellen voordat het gebeurt. Burgers worden 24/7 in de gaten gehouden.

Genre documentaire
Duur 97 minuten
Land China, 2023

Bestel je tickets voor vandaag

Kies en bestel

Sluiten

Nagesprek met Amersfoortse wethouder

Nagesprek met Amersfoortse wethouder

Hoe zit het eigenlijk met privacy in Amersfoort? Bij elke Movies that Matter-vertoning is er een nagesprek met een interessante lokale spreker, georganiseerd door de vrijwilligers van de werkgroep Amnesty Amersfoort. Deze keer volgt er een nagesprek met de Amersfoortse wethouder Johnas van Lammeren, die onder andere verantwoordelijk is voor informatievoorziening.

Movies that Matter

Movies that Matter is weer On Tour, en dat betekent elke maand een nieuwe film die te belangrijk is om niét te zien. Inclusief nagesprek met een spraakmakende en lokale gastspreker. 

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan