Versus

Theater Utrecht I Cello Octet Amsterdam

Bestel tickets
Versus

Iemand die zichzelf superieur, inferieur of zelfs de gelijke acht van een ander, begrijpt de werkelijkheid niet.

In Versus zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populair mediafiguur over wie wordt gezegd dat die een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden.

De meest vooraanstaande journalist van het land voelt deze charmeur ten overstaan van een live publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf uit moeten stijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt verandert het interview in de voortzetting van een eeuwenoude titanenstrijd...

In Versus zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populair mediafiguur over wie wordt gezegd dat die een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden.

De meest vooraanstaande journalist van het land voelt deze charmeur ten overstaan van een live publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf uit moeten stijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt verandert het interview in de voortzetting van een eeuwenoude titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht.

Versus belooft een muzikaal overdonderende en bedwelmende reis te worden langs onze grootste verlangens en angsten over hoe we met elkaar omgaan. Twee toneelspelers en de acht cellisten van het Cello Octet Amsterdam zetten alles op alles om voor eens en voor altijd het grote menselijke oerconflict uit te vechten, ik versus de ander.

Lees meer
Genre muziek, toneel
Speeldata 9 maart 2024
Locatie De Lieve Vrouw, Theaterzaal
Website www.theaterutrecht.nl
Tickets € 19,50
Regie Casper Vandeputte
Spel Vincent van der Valk en ’Ntianu Stuger (spel), Cello Octet Amsterdam (cello)
Concept & Compositie Casper Vandeputte, Vincent van der Valk (tekst), Anthony Fiumara

Bestel tickets

za 9 mrt. 2024
20:30

Altijd op de hoogte blijven

Mis niets meer en meld je aan voor het laatste nieuws, programma & ticketverkoop!
Meld mij aan