Bereikbaarheid


Grotere kaart weergeven

> Auto
> Parkeren
> Uitrijkaart
> Trein
> Bus

Auto
Vanuit Amsterdam (uit Groningen/Friesland volg vanaf punt 2)
> A1 Amersfoort
> A28 Utrecht afslag Amersfoort (8)
> Aan einde afrit links, rechtdoor (Hogeweg, vervolgens Stadsring)
> Vlak voor spoortunnel rechts richting P-Stadhuis (molenstraat)
> Bij het Stadhuis en het Sint Jorisplein zijn parkeergarages aanwezig. Vanaf hier loopt u richting de Onze Lieve Vrouwetoren waartegenover De Lieve Vrouw ligt.

Vanuit Utrecht/Arnhem
> A28, afslag Amersfoort Zuid of A12 afslag Maarsbergen richting Amersfoort, dan punt 3
> Aan het einde links, Amersfoort in
> Alsmaar rechtdoor (Leusderweg, Arnhemseweg)
> Bij Stadsring links, tweede stoplichten vlak voor spoortunnel rechts richting P-stadhuis (Molenstraat)
Bij het Stadhuis en het Jorisplein zijn parkeergarages aanwezig. Vanaf hier loopt u richting de Onze Lieve Vrouwetoren waartegenover De Lieve Vrouw ligt.

Parkeren

De Lieve Vrouw ligt in het centrum van Amersfoort tegenover de Onze Lieve Vrouwetoren. Op ongeveer vijf minuten loopafstand zijn verschillende parkeergarages.

Parkeergarage Stadhuisplein
Stadhuisplein, 3811 HJ, Amersfoort
> uitrijkaart voor € 5,25 te koop aan de kassa van De Lieve Vrouw


Parkeergarage St. Jorisplein (Q-park)

St. Jorisplein, 3811 DC, Amersfoort


Parkeergarage Koestraat
Grote Haag 2
3811 LM Amersfoort

www.parkeerservice.nl/amersfoort 
 
Uitrijkaart
Voor parkeergarage Stadhuisplein bieden we de mogelijkheid een uitrijkaart te kopen. Deze is op vertoon van het theater- of filmkaartje voor € 5,25 te koop aan de kassa van De Lieve Vrouw en is geldig vanaf 19.00 uur. Haal deze kaart aan het begin van de avond tijdens de openingstijden van de kassa op. Voor de andere parkeergarages zijn er geen uitrijkaarten in De Lieve Vrouw te verkrijgen. 

Trein

Vanaf Amersfoort Centraal is het ongeveer 10 minuten lopen naar De Lieve Vrouw. Vanaf de voorzijde van het station loopt u links richting de stadsring. U passeert o.a. het NH hotel, de Agis en het politiebureau. Vlak na het politiebureau buigt de weg naar rechts en komt u uit op een kruispunt. Vanaf hier ziet u de Onze Lieve Vrouwetoren, waar De Lieve Vrouw recht tegenover ligt. Steek het kruispunt over en loop rechtdoor. Bij de volgende T-splitsing rechtdoor het bruggetje over en vervolgens naar rechts. U komt nu uit op het Lieve Vrouwekerkhof. De Lieve Vrouw bevindt zich recht tegenover de toren.

Bus
De meeste bussen rijden richting de Stadsring en daarmee richting De Lieve Vrouw. Alle buslijnen die halte Stadsring of Stadhuis aandoen kunt u pakken. Na ongeveer twee minuten stapt u uit. Met de Onze Lieve Vrouwetoren als referentie heeft u De Lieve Vrouw (recht tegenover de toren) snel gevonden! 
> zie voor actuele informatie www.9292ov.nl

Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort
Postbus 1301, 3800 BH Amersfoort
Kassa: 033 422 65 55
Kantoor: 033 422 65 50
Café: 033 422 65 68

Deel op: