Verlanglijstje:

Schermafbeelding 2020-04-09 om 11.05.15.png
Schermafbeelding 2020-04-09 om 11.05.15.png

Bewaar je tickets, geniet later!

Gaat de voorstelling niet door?

Hou je uitje tegoed...

Als blijkt dat een voorstelling niet verplaatst kan worden naar een nieuwe datum of kun je als koper niet op de nieuwe datum, dan krijgt je de mogelijkheid het aankoopbedrag van de ticket(s) terug te ontvangen in de vorm van een tegoed. Door voor deze optie te kiezen, help je ons door deze financieel moeilijke periode heen te komen. Log hiervoor in op je De Lieve Vrouw omgeving en klik via ‘mijn account’ op ‘account gegevens bewerken’. Plaats een vinkje voor "Ik ga akkoord met het omzetten van mijn ticket naar een tegoedbon i.v.m. de Corona afgelasting.” Bevestig door je accountgegevens op te slaan. Binnen een paar dagen staat je tegoed op je account en kun je er in het bestelproces mee gaan betalen. 

Onder normale omstandigheden heb je als consument recht op restitutie van het aankoopbedrag bij geannuleerde voorstellingen. De huidige crisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is, dat instellingen – ook De Lieve Vrouw - failliet kunnen gaan als voor alle reeds gekochte tickets per definitie het geld teruggestort moet worden. Je helpt ons dus door voor een tegoed te kiezen.

Of doneer je tickets

Wil je ons steunen en de waarde van je ticket doneren? Dat vinden we helemaal fijn! Een deel van het donatiegeld komt namelijk ten goede aan de makers die vaak ZZP’er zijn en het nu extra zwaar hebben. Stuur een mailtje naar kassa@lievevrouw.nl met de mededeling dat je de waarde van je ticket wilt doneren. Vergeet niet de naam van de voorstelling en het aantal tickets te vermelden.

  • Naast deze opties blijft uiteraard ook het recht op restitutie van het ticketbedrag geldig. Wil je geld terugvragen? Lees meer over hoe dat werkt

* Had je tickets voor voorstellingen aan de kassa gekocht? Dan vind je bij de voorstelling op de website de beschikbare informatie. Je vindt de voorstelling door op voorstellingstitel in te voeren in de zoekbalk in het hoofdmenu.