Verlanglijstje:

Schermafbeelding 2020-04-09 om 11.05.15.png
Schermafbeelding 2020-04-09 om 11.05.15.png

Bewaar je tickets, geniet later!

We zijn blij dat we vanaf 1 juni de deuren weer een beetje open mogen gooien! Ook al is het voorlopig alleen nog voor een filmbezoek. Bezoekers met tickets voor theatervoorstellingen in de afgelopen en komende weken, hebben inmiddels bericht ontvangen.*

Voor heel veel voorstellingen zijn we aan het bekijken of deze op een andere datum alsnog kunnen doorgaan. Omdat we onder deze bijzondere omstandigheden niet weten of en wanneer dit gaat lukken, vragen we je jouw tickets te bewaren. Zo kunnen we je hopelijk blij maken met een nieuwe datum en kun je later alsnog genieten van de voorstelling.

Gaat de voorstelling niet door?

Hou je uitje tegoed...

Als blijkt dat een voorstelling niet verplaatst kan worden naar een nieuwe datum of kun je als koper niet op de nieuwe datum, dan krijgt je de mogelijkheid het aankoopbedrag van de ticket(s) terug te ontvangen in de vorm van een tegoed. Hiervoor hoef je niets te doen. Het tegoed wordt automatisch gekoppeld aan het e-mailadres van je account bij De Lieve Vrouw. Door voor deze optie te kiezen, help je ons door deze financieel moeilijke periode heen te komen.

Onder normale omstandigheden heb je als consument namelijk recht op restitutie van het aankoopbedrag bij geannuleerde voorstellingen. De huidige crisis zorgt er echter voor dat de financiële impact voor de sector zo groot is, dat instellingen – ook De Lieve Vrouw - failliet kunnen gaan als voor alle reeds gekochte tickets per definitie het geld teruggestort moet worden. Je helpt ons dus door voor een tegoed te kiezen.

Of doneer je tickets

Wil je ons steunen en de waarde van je ticket doneren? Dat vinden we helemaal fijn! Stuur een mailtje naar kassa@lievevrouw.nl met de mededeling dat je de waarde van je ticket wilt doneren. Vergeet niet de naam van de voorstelling en het aantal tickets te vermelden.

  • Naast deze opties blijft uiteraard ook het recht op restitutie van het ticketbedrag geldig. Wil je geld terugvragen? Lees meer over hoe dat werkt

* Had je tickets voor voorstellingen aan de kassa gekocht? Dan vind je bij de voorstelling op de website de beschikbare informatie. Je vindt de voorstelling door op voorstellingstitel in te voeren in de zoekbalk in het hoofdmenu.