Verlanglijstje:

Jessie Kamp (7).jpg
Jessie Kamp (7).jpg

koffiebonen.jpg
koffiebonen.jpg

brood.jpg
brood.jpg

Eten & drinken

Wij kiezen de producten en makers zoals we ook onze voorstellingen kiezen: zorgvuldig, met oog voor ambacht, authenticiteit of gewoon omdat ze on-weer-staan-baar lekker zijn. Op welk tijdstip je ook langskomt, je kunt hier cultureel opladen, genieten van een hapje, elkaars gezelschap en natuurlijk van ons dagelijkse film- en theaterprogramma.

Een hapje eten
Vanaf 12 uur serveren we lunch op het terras en in het café. Een hapje eten voor de voorstelling of film? Dat kan tussen 12.00 en 15.00 uur. Kies uit onze soepen, salades, quiches en tosti’s en stel zo je eigen maaltijd samen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide borrelkaart met o.a. bittergarnituur, nacho's en een kaasplankje.

Op vrijdag een bloemetje halen? De koffie staat klaar! 
Elke vrijdagochtend is de Amersfoortse bloemenmarkt voor onze deur. Vanaf 10 uur kun je bij ons terecht voor een goeie koffie van Peeze of thee (we hebben 12 verschillende soorten). En iets lekkers erbij mag natuurlijk best met het weekend in aantocht!

Van de tap en uit de fles: de lekkerste speciaal bieren
Naast onze vaste bieren op tap en ons wisselend aanbod bieren in fles hebben wij regelmatig een speciaal seizoensbiertje op de tap! Lekkere triples of een verfrissend witbiertje: vraag de medewerkers naar de wisseltaps.