Verlanglijstje:

DLV1,5 (29 van 30).jpg
DLV1,5 (29 van 30).jpg

1,5 cafe (2 van 10).jpg
1,5 cafe (2 van 10).jpg

collega café op terras.jpg
collega café op terras.jpg

Theatercafé

DLV Take Away is geopend!

Ons café is nog steeds gesloten helaas. Maar we hebben onze pui wel geopend voor de DLV Take Away. Wandel dus even langs en geniet van een drankje en wat lekkers, cappuccino met een brownie bijvoorbeeld.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is onze Take Away 's ochtends geopend.

Terras open vanaf 28 april!

We kunnen het bijna niet geloven, maar vanaf 28 april ben je weer welkom om op ons terras van de zon te genieten. Wij staan te trappelen om jou te bedienen en zo je eindelijk weer dat ontspannen momentje in de zon te gunnen!

  • Een reservering kun je ter plekke maken aan onze buitenbar. Registreer je voor je plaatsneemt bij één van medewerkers.

Uiteraard gelden ook bij ons de landelijke richtlijnen:
- Kom alleen in goede gezondheid.
- Ons terras is dagelijks geopend van 12.00 – 18.00 uur.
- Vervolgens kun je met z’n tweeën of met je eigen huishouden aan een tafeltje zitten.
- Zittend aan je tafeltje, mag je mondkapje af. Draag een mondkapje als je tussen de tafels door loopt of in het pand (enkel voor een toiletbezoek mogelijk).

Op deze manier maken we een terrasbezoek voor al onze gasten veilig en aangenaam.
Van harte welkom!

Wat dacht je van onze special: een wafel met warme kersen en slagroom! Extra speciaal voor onze pashouders: een drankje (koffie of thee) met de wafel voor slechts 5,00 euro!

Geniet van één van de nieuwe broodjes op onze kaart én een lekker drankje voor slechts 8 euro. Deze aanbieding is speciaal voor onze vrienden, op vertoon van je (geldige) Vriendenpas.