Café De Lieve Vrouw

Het sfeervolle café van De Lieve Vrouw ligt middenin het uitgaanscentrum van Amersfoort en is voor veel bezoekers de ideale plek om voor en na afloop van een film of dagje uit wat na te praten. Overdag kan er binnen en buiten op het terras geluncht worden. 

LUNCH
Weer of geen weer, regen of zon. Lunch serveren wij altijd vanaf 12 uur en kunt u nuttigen zowel op het terras als in het café. Wij serveren diverse broodjes, tosti's, salades of een lekker soepje. Al onze ingrediënten komen zoveel mogelijk bij lokale leveranciers vandaan. In de ochtenden weten wij u vast te verleiden met de geur van onze appeltaart.
> Bekijk de menukaart.

BLOEMENMARKT
Bent u op de vrijdagochtend aan het genieten van alle geuren en kleuren op de bloemenmarkt? Vanaf 10 uur kunt u al in De Lieve Vrouw terecht voor een bakje koffie en/of een stukje ambachtelijk gebakken appeltaart. 

SPECIAAL BIER
Naast onze vaste bieren op tap en ons wisselend aanbod bieren in fles hebben wij met regelmaat een speciaal seizoensbiertje op de tap! Lekkere triples of een verfrissend witbiertje: vraag de medewerkers naar de wisseltaps.

LUNCHVERGADERING?
De Lieve Vrouw werkt graag met u mee en verzorgt regelmatig de lunch voor bezoekers die in het café werken of afspraken ontvangen. In De Lieve Vrouw kan overdag gezellig doorgewerkt worden met koffie, wifi en een stopcontact.

FILM-ARRANGEMENTEN
Na de lunch lekker een filmpje meepakken? Bekijk dan ons Film-arrangement Film en Brood! Ook kunt u een diner bij restaurant Dara op de maandag-, dinsdag-, of woensdagavond combineren met een avondfilm bij De Lieve Vrouw.
Klik hier voor meer informatie over onze Film-arrangementen.

LIEVER WEL/NIET IN ONZE ZALEN
> Aan de bar gekochte drankjes zijn welkom in de filmzalen, niet in de theaterzaal.
> Eten verstoort de voorstelling of film en is daarom niet toegestaan in de zalen.

EXPOSITIES
Om de paar maand kunt u bij De Lieve Vrouw een andere expositie bezichtigen. Informatie over onze huidige expositie kunt u hier vinden. 

Openingstijden Café:
Ma  12.00 - 24.00 UUR
Di   11.00 - 24.00 UUR
Wo 11.00 - 24.00 UUR
Do  11.00 - 01.00 UUR
Vr   10.00 - 01.00 UUR
Za  11.00 - 01.00 UUR
> tijdens de snuffelmarkt vanaf 10.00 uur
Zo  11.00 - 24.00 UUR

Bekijk de menukaart

Gratis Wifi-hotspot in De Lieve Vrouw

Reacties van bezoekers:
"Mijn favoriete plekje in Amersfoort: veel goede films kijken of gezellig een drankje drinken."

"Lekker eten, biertje erbij en een goede film erachteraan, super!!!!"

"Probeer de zelfgebakken appeltaart. Beter dan die van Dudok."


Deel op: