Verlanglijstje:

Wat betekent het Coronavirus voor je bezoek aan De Lieve Vrouw?

Stay Safe, Stay Home – in ieder geval tot 28 april
We sloten onze deuren en met ongeloof aanschouwden we hoe het echte leven er steeds meer uit is komen te zien als een film. We missen onze bezoekers, onze bespelers en onze medewerkers en vele vrijwilligers en we zien ongelooflijk uit naar opening en hereniging!

Tot en met in elk geval 28 april is De Lieve Vrouw gesloten om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Natuurlijk volgen we de maatregelen van ons kabinet op de voet.

Je hebt tickets gekocht voor een theatervoorstelling: wat nu?
Heb je kaarten voor één of meer van de voorstellingen die gepland stonden in de periode tot en met 28 april dan vragen wij nog heel even jouw geduld. Wij zijn hard bezig om samen met onze bespelers te bekijken of de geplande voorstellingen en concerten op een andere datum kunnen doorgaan. De bereidheid is groot, maar omdat het om veel voorstellingen gaat, neemt het wat meer tijd in beslag. We willen je pas blij maken wanneer we zeker weten dat er de nieuwe datum kan doorgaan.

We spannen ons op dit moment met de gehele podiumkunstensector en evenementenbranche in om je bij voorstellingen waarvoor geen nieuwe datum gevonden kan worden een voucher te verstrekken. Zo behoud jij je avondje uit en weten wij ons verzekerd van bezoekers die we na zo’n lange periode van lege zalen hard nodig zullen hebben. Meer informatie hierover zullen we op deze pagina en per e-mail naar bezoekers met tickets verstrekken.

We hopen op je begrip voor deze situatie. We berichten je persoonlijk zodra dat kan.

Je hebt tickets gekocht voor een filmvoorstelling: wat nu?
Bezoekers met gekochte filmtickets tot 6 april hebben reeds bericht ontvangen per e-mail. Bezoekers met gekochte filmtickets tot en met 28 april ontvangen spoedig per e-mail bericht.

Deze pagina wordt waar nodig geactualiseerd. Andere vragen? Via kassa@lievevrouw.nl kun je ze aan ons stellen. We zullen dan waar mogelijk deze pagina aanvullen.

Bekijk een selectie van onze films online via Picl