Verlanglijstje:

Wat betekent het Coronavirus voor je bezoek aan De Lieve Vrouw?

HET CORONAVIRUS: DE LIEVE VROUW STELT ALLE ACTIVITEITEN UIT TOT 28 APRIL. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, geeft De Lieve Vrouw met onmiddellijke ingang opvolging aan de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd. Dat betekent dat alle geplande voorstellingen tot 28 APRIL 2020 niet doorgaan.  

JE HEBT TICKETS GEKOCHT VOOR EEN THEATERVOORSTELLING IN MAART EN APRIL: WAT NU? Gekochte tickets voor voorstellingen blijven geldig. We zijn op dit moment samen met de gezelschappen op zoek naar vervangende data. We zullen je zo spoedig mogelijk per e-mail op de hoogte stellen en ook deze pagina actueel houden.

JE HEBT TICKETS GEKOCHT VOOR EEN FILMVOORSTELLING IN MAART EN APRIL: WAT NU? Bezoekers met gekochte tickets voorstellingen ontvangen zo spoedig mogelijk per e-mail bericht. Ook houden we deze pagina actueel.

Deze pagina wordt waar nodig geactualiseerd. Andere vragen? Via kassa@lievevrouw.nl kun je ze aan ons stellen. We zullen dan waar mogelijk deze pagina aanvullen.

Bekijk een selectie van onze films online via Picl