Verlanglijstje:

Contenslider Cultuurhackers.jpg
Contenslider Cultuurhackers.jpg

© Samuel Zeller on Unsplash

Cultuurhackers gezocht! Eigen mening geen bezwaar!

De Lieve Vrouw zoekt jonge Amersfoorters die een jaar lang van ons (film)theater hun culturele huiskamer maken! Meedoen? Meld je aan!

Wie ben jij?

Ben jij nieuwsgierig? Sta je open voor nieuwe mensen en ideeën? Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? En lijkt het je leuk om samen met een team leeftijdgenoten theater- en filmactiviteiten te organiseren in het gezelligste theater van Amersfoort? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?

Zwaai met je pas en neem plaats: een jaar lang mag je onbeperkt gratis naar film en theater. Los van elkaar of samen met de andere cultuurhackers; net waar je zin in hebt. Daarnaast vormen jullie samen een nieuwe ‘redactie’ die schrijft, blogt en vlogt over wat jullie zien en krijgen jullie de kans om zelf dingen te organiseren.

Klinkt dat goed? Het wordt nog beter!

Grijp je kans om samen met leeftijdsgenoten vorm te geven aan een nieuw cultureel initiatief. Wij schuiven aan, denken mee en geven tips en tricks. Kort samengevat: bekijk een jaar lang alles waar je zin in hebt en leer het culturele werkveld van binnenuit kennen: organiseer met een enthousiast team aan leeftijdsgenoten, leuke evenementen die jullie vrienden interesseren, ontmoet vakmensen (van makers tot programmeurs en van licht- en geluidstechnici tot marketeers) én schrijf een enorm pluspunt op je CV bij!

Voor seizoen 19/20 is de inschrijving gesloten. Misschien volgend jaar? Houd de website in de gaten!