Verlanglijstje:

slider 1920 x 668.jpg (1)
slider 1920 x 668.jpg (1)

Nederlands Film Festival

Slider_NFF_4_1920x668.jpg
Slider_NFF_4_1920x668.jpg

Nederlands Film Festival

Van vrijdag 24 september t/m zaterdag 2 oktober laat het Nederlands Film Festival het zien: in filmzalen door het hele land, online en in Utrecht. Zeven festivalpremières zie je op dezelfde dag bij De Lieve Vrouw als in Utrecht! 

  • Tickets zijn nu te koop!

Mijn vader is een vliegtuig
Antoinette Beumer

Antoinette Beumer ('Soof' en 'Jackie') verfilmde haar gelijknamige roman. In de film spelen onder meer Elise Schaap, Pierre Bokma en Maarten Heijmans.

The Photograph
Sherman de Jesus

Een vreemde foto van de opa van de regisseur is de start deze docu over trots, traditie en de kracht van fotografie. En over opa natuurlijk.

Do Not Hesitate
Sharif Korver

Psychologische thriller over drie soldaten die bij een vredesmissie stranden in de woestijn. Een 14-jarige jongen wil helpen, maar is hij te vertrouwen?

The Spectacular
Willem Bosch, Pieter Kuijpers

Superspannende mini-serie gebaseerd op een reeks waargebeurde IRA-aanslagen in Limburg eind jaren 80. Met o.a. Hadewych Minis, Jacob Derwig en Peter Blok.

(R)evolutie
Servé Hermans

Dystopische komedie uit de koker van Toneelgroep Maastricht over de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie normaal is en toeval niet meer bestaat.

Drijfzand
Margot Schaap

Suze (Hanna van Vliet) heeft een fijn leven met haar man en dochtertje. Een onverwacht bezoek van haar moeder (Elsie de Brauw), zet alles op scherp.

 

Nr. 10
Alex van Warmerdam

Uiteraard zit er zwarte humor in de nieuwe thriller van Alex van Warmerdam, met o.a. Hans Kesting, Anniek Pheifer en Pierre Bokma.