Verlanglijstje:

Jackie-en-Oopjen_st_8_jpg_sd-high.jpg
Jackie-en-Oopjen_st_8_jpg_sd-high.jpg

Jackie en Oopjen (6+)

The Secret Garden_33380_124288
The Secret Garden_33380_124288

The Secret Garden (6+)

Calamity_33638_130593
Calamity_33638_130593

Calamity (6+)

Yakari_33602_128702
Yakari_33602_128702

Yakari (6+)

Jeugd

De leukste online activiteiten voor kinderen

Ook nu je veel thuis bent, hoef je je niet te vervelen! Natuurlijk kun je een leuke film kijken bij onze online filmzaal Picl. Hieronder staan allerlei theater en doe-tips. En ook op Cinekid Play is van alles te beleven met korte films en workshops.

BONTEHOND
Door te kijken naar theater of films, lezen van boeken en luisteren naar muziek sluit je je ogen niet voor je omgeving, maar blijf je ervaren en leer je met een andere blik naar je omgeving te kijken. Daarom staat veel van wat BonteHond de afgelopen jaren maakte online op hun eigen coronapagina Hieronder een aantal tips.

 

Aaipet (2,5+)

Registratie van de bekroonde voorstelling.
★★★★★ “Die moet je gezien hebben!” - Theaterkrant

Studio BonteHond

Een op hol geslagen Tv-kanaal in de traditie van Monty Python, Little Britain en Toren C voor iedereen vanaf 12 jaar.

Word een echte theaterkijker

Waarom doet publiek eigenlijk geen auditie om publiek te mogen zijn? In deze opdracht wordt je uitgedaagd om een echte theaterkijker te worden.

MAAS THEATER EN DANS

Maas gaat live in 3… 2… 1… Hallo daar, welkom bij de livestreams van Maas voor kinderen! Beleef een voorstelling met alle kijkers op hetzelfde moment, net als in het theater. Vanuit het Maaspodium worden vijf voorstellingen voor peuters, kleuters en iedereen vanaf 8 jaar uitgezonden. Soms zelfs met interactief voor- en naprogramma. 

Er zijn ook voorstellingen die je kunt bekijken wanneer het jou uit komt. Kijk op Maas TV naar: Gezocht: Konijn (3+), Drie (4+), Juffenballet (6+) en Alleen op de Wereld (8+). 

 

HET FILIAAL THEATERMAKERS

Het Filiaal theatermakers is een Utrechts jeugdtheatergezelschap met denkers, onderzoekers, beeldbouwers, musici en bovenal makers van theater! Hun voorstellingen raken jong en oud in hart en ziel en geven ruimte voor verbeelding, zodat je meer ziet, dan alleen je eigen werkelijkheid. Twee voorstellingen zijn voor € 2,99 per voorstelling on demand te zien via Podiumkids