Verlanglijstje:

De Lieve Vrouw thuis

Geen tijd om naar De Lieve Vrouw te komen voor die ene film? Ongestoord op de bank met borrelhap naar de nieuwste films kijken? Dat kan! Met Picl bekijk je de nieuwste films en documentaires thuis. Gewoon op je tv, laptop, tablet of smartphone. 

Hoe werkt het? 
Kies op onze Picl-pagina de titel die je wilt zien. Je kunt dan eerst de trailer bekijken of meteen de film starten. Voor € 8,50 euro per film heb je 48 uur toegang tot speciaal geselecteerde films. Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het aanbod van De Lieve Vrouw op Picl? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrief.

Roze Zomer op Picl
Deze zomer kleurt Picl roze! Dat betekent dat je thuis de meest ontroerende, aangrijpende, mooiste en allernieuwste LHBTI-films kunt kijken.

RAFIKI
WANURI KAHIU
tot 1 september te zien

In deze energieke Keniaanse dramafilm volgen we de levens van Kena en Ziki in het moderne leven van Nairobi. Als de liefde tussen de twee meisjes opbloeit, worden de vriendinnen voor de keuze gesteld: kiezen ze voor hun geluk of hun veiligheid?

L'ANIMALE
KATHARINA MÜCKSTEIN
tot 10 september 2019 te zien

Mati is een 17-jarige studente en trekt op met de jongens van het dorp. Wanneer de leider van de club verliefd wordt op Mati, raakt zijzelf meer geïnteresseerd in een meisje. Voor het eerst moet ze een keuze maken.

SAUVAGE
CAMILLE VIDAL-NAQUET
tot 31 augustus te zien

De 22-jarige Leo zit in de prostitutie. Ondanks de risico's denkt hij niet aan stoppen, maar hoopt hij in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Dan ontmoet hij de liefdevolle Canadese zakenman Claude.

MARIO
MARCEL GISLER
tot 31 augustus te zien

Mario is een jonge succesvolle voetbalspeler en sinds kort is hij gek op Leon, een nieuwe speler in zijn team. Ze delen een appartement en daar is de liefde overgeslagen. Maar twee voetballers die op elkaar vallen is niet eerder vertoond.

CARMEN & LOLA
ARANTXA ECHEVARRIA
tot 13 oktober 2019 te zien

Carmen leeft in een religieuze Romagemeenschap in Madrid. Ze is voorbestemd voor trouwen, kinderen baren en het huishouden. Maar dan ontmoet ze Lola... Deze liefdesgeschiedenis zindert van flamencomuziek en -dans.

 

RETABLO
ALVARO DELGADO APARICIO
tot 4 november 2019 te zien

Segundo is 14 en woont met zijn ouders in een afgelegen dorpje in de Andes. Zijn vader Noé is een gerespecteerd maker van altaarbeeldjes en Segundo is bij hem in de leer. Maar dan ontdekt hij een geheime kant van zijn vader...