Verlanglijstje:

Echo_33054_115677
Echo_33054_115677

DE FINALE 2019

In de kerstvakantie een feestelijk programma met film, theater en heel veel gezelligheid in het café!

The Two Popes_33131_119143
The Two Popes_33131_119143

Heel veel mooie films

Een rijk gevuld filmprogramma; ook op Tweede Kerstdag!

DeDansers_fotoMoonSaris_0016.jpg
DeDansers_fotoMoonSaris_0016.jpg

Bijzonder theater

Feestelijke én verstillende theatervoorstellingen voor jong en oud!

kerstshow lejo mutsen.jpg
kerstshow lejo mutsen.jpg

Jeugdtheater in de vakantie

Van Lejo Kerstshow tot het jaarlijkse Kerstcircus van Circus Amersfoort!

Kerstvakantie in De Lieve Vrouw!

Lekker Uitbuiken op 2 januari

Kijk ook thuis de mooiste films

Geef De Lieve Vrouw cadeau!

Feestelijk het jaar uit

Extra veel reuring in De Lieve Vrouw tijdens de kerstvakantie. We pakken feestelijk uit met theater, film en heel veel gezelligheid in het café. 

Films ook op Tweede Kerstdag

Bekijk de agenda voor een heleboel mooie films. Wat denk je van het meesterwerk 'Parasite', de feelgoodfilms 'Mi Vida' en 'Hors Normes' (van de makers van 'Intouchables') en de prachtige dramafilm 'Sorry We Missed You' van regisseur Ken Loach ('I, Daniel Blake)? We draaien elke dag volop; ook 's middags. Voor het filmprogramma op Tweede Kerstdag kun je nu al tickets kopen!

Dans, muziek en muziektheater

Neem ook een kijkje in de agenda voor theater. Zo knallen we feestelijk het jaar uit met de dansvoorstelling 'Shake Shake Shake' (en een afterparty door de Cultuurhackers). Voor studenten en CJP'ers zijn nog enkele tickets te koop. De dagen daarna zoeken we naar meer rust en bezinning met de slot van de reprise tour van 'Summa' met het Cello Octet Amsterdam en muziek van Arvo Pärt. 'Wintergast', activist en psycholoog Glenn Helberg komt met Silbersee bezinning brengen in de alternatieve middernachtmis 'Stille Nacht am Silbersee'.

Jeugdtheater en -films

Voor de jongste bezoekers hebben we tijdens de kerstvakantie ook heel veel te doen tijdens Winterkost, jeugdtheater in de vakantie. Met 'Lejo Kerstshow' en het jaarlijkse 'Kerstcircus' van Circus Amersfoort; maar ook met de voorstelling 'Lampje' naar het boek van Annet Schaap en de prijswinnende voorstelling 'Meneertje Meer' over een meneertje dat altijd meer wil. In het filmprogramma maken 'Buurman en Buurman' er weer een potje van en zie je de stoere animatiefilm 'De beroemde bereninvasie van Sicilië'. Bekijk snel de volledige jeugdagenda!