Verlanglijstje:

Sorry we're closed homepageslider.jpg
Sorry we're closed homepageslider.jpg

Kijk online verder via Picl

Tijdens de sluiting kijk je films via picl.nl/de-lieve-vrouw

Helaas... We zijn nog dicht

Tot en met 8 februari zijn er geen films en theatervoorstellingen in De Lieve Vrouw te zien. Ook het café is gesloten. Je kunt gelukkig nog wel online een deel van onze films bekijken via Picl.

Ik heb tickets gekocht, wat nu?

Je ontvangt van De Lieve Vrouw de komende weken je geld retour. We zullen hierover per e-mail contact met je opnemen. We vragen je in de tussentijd nog even geen contact op te nemen met de kassa met vragen rondom je tickets. Zo hebben wij de ruimte om alle annuleringen vlot en goed te verwerken en hierover contact met jou op te nemen.

Kan ik De Lieve Vrouw steunen?

Ja, heel graag! We kunnen het – zeker nu – goed gebruiken. Je kunt ons een warm hart toe dragen door: vriend te worden, films te kijken in onze online filmzaal, ons een donatie te doen of met je bedrijf De Lieve Vrouw te sponsoren! Lees meer

Ik heb tickets voor een voorstelling na 8 februari

De huidige sluiting duurt tot en met 8 februari. Voor voorstellingen na 8 februari zijn je tickets gewoon geldig. Mocht dit wijzigen, dan informeren we je hier te zijner tijd over. Je ontvangt altijd je geld retour als een voorstelling niet doorgaat.

Via onderstaande links kun je meer lezen over je film-, theater of cafébezoek tijdens coronatijd.