Verlanglijstje:

1,5 cafe (10 van 10).jpg
1,5 cafe (10 van 10).jpg

1,5 cafe (7 van 10).jpg
1,5 cafe (7 van 10).jpg

grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg
grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg

1,5 cafe (3 van 10).jpg
1,5 cafe (3 van 10).jpg

Fijn en Veilig Film kijken

Jullie zijn meer dan welkom, maar met minder! Met open armen, maar op gepaste afstand doen we er alles aan om je bezoek in onze aangepaste zalen zo fijn en veilig mogelijk te maken.

Hoe ziet je filmbezoek er uit?

Goed je weer te zien! Om iedereen de ruimte te geven hebben we ons programma, de routing en ook indeling van de zalen aangepast op een fijn en veilig filmbezoek.

  • Vanaf een kwartier voor de aanvang van de film ben je met een online gekocht ticket van harte welkom.
  • Je ticket wordt aan de kassa gescand.
  • Het café heeft een kleine metamorfose ondergaan zodat je voldoende ruimte hebt om een kwartier voorafgaand aan de film wat te bestellen aan de bar.
  • Vanuit het café word je naar de zaal en je stoel(en) begeleid of verwezen. Op de stoelen met witte markering zit je goed!
  • Na afloop kun je, wanneer er plek is, napraten en borrelen op het het verruimde FilmZomer-terras!

Koop je tickets online & wacht niet te lang met bestellen. Elke maandagmiddag wordt het programma van do t/m wo bekend gemaakt.

We zorgen ervoor dat je goed en veilig kunt genieten. Op dit moment kun je met 10 (pleinzaal), 15 (kelderzaal), 22 (grachtzaal) en 30 (theaterzaal) filmliefhebbers meer dan royaal zitten.

Blijf na afloop nog even napraten! Wees welkom op ons FilmZomers terras. Liever binnen wat drinken? Dat kan ook weer (een beetje).

Hoe kom ik aan tickets?

Kom alleen in goede gezondheid

  • We dragen zorg voor elkaar; kom alleen als je je goed voelt.
  • Mocht er onverhoopt iets aan je gezondheid veranderen waardoor je geen gebruik kunt maken van de filmtickets, neem dan contact op met de kassa en ontvang van ons een voucher voor een later filmbezoek.
  • De Lieve Vrouw hanteert ten behoeve van de veiligheid van publiek en medewerkers het landelijk veiligheidsprotocol & volgt richtlijnen van het RIVM.

Doen we het goed?

  • De Lieve Vrouw doet het graag goed en heeft zich in 1.5 m-vorm zo goed mogelijk voorbereid. We horen graag van je terug hoe je bezoek verliep, ook als we daaruit nog wat kunnen leren en verbeteren. Mocht je na afloop nog iets kwijt willen, we zijn bereikbaar op 033 - 422 65 55 en kassa@lievevrouw.nl.