Verlanglijstje:

1,5 cafe (10 van 10).jpg
1,5 cafe (10 van 10).jpg

grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg
grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg

1,5 cafe (3 van 10).jpg
1,5 cafe (3 van 10).jpg

Fijn en Veilig Film kijken

Om iedereen de ruimte te geven hebben we ons programma, de routing en ook indeling van de zalen aangepast op een fijn en veilig filmbezoek.

  • Vanaf een kwartier voor de aanvang van de film ben je met een online gekocht ticket en mondkapje op van harte welkom.
  • Je ticket wordt aan de kassa gescand.
  • Vanuit het café word je naar de zaal en je stoel(en) begeleid of verwezen. Op de stoelen met witte markering zit je goed & kan je mondkapje af!
  • Het café van De Lieve Vrouw is tot nader order gesloten.

Hoe werkt de ventilatie in De Lieve Vrouw?
De ventilatie in het gebouw werkt zodanig dat continu schone lucht van buiten het gebouw wordt ingebracht en vervolgens via een ander kanaal wordt afgevoerd. De ventilatie voldoet daarmee aan de vereisten die nu in Corona-tijd gelden.

Koop je tickets online & wacht niet te lang met bestellen. Elke maandagmiddag wordt het programma van do t/m wo bekend gemaakt.

We zorgen ervoor dat je goed en veilig kunt genieten. Op dit moment kun je met 10 (pleinzaal), 15 (kelderzaal), 22 (grachtzaal) en 30 (theaterzaal) filmliefhebbers meer dan royaal zitten.

"Jullie hebben het goed geregeld, het is in deze tijd fijn om even te kunnen ontspannen met een filmpje". - reactie van een filmbezoeker

Hoe kom ik aan tickets?

Kom alleen in goede gezondheid

  • We dragen zorg voor elkaar; kom alleen als je je goed voelt.
  • Mocht er onverhoopt iets aan je gezondheid veranderen waardoor je geen gebruik kunt maken van je filmticket, neem dan tot 24 uur tevoren contact op met de kassa voor een retour van je ticketgeld.
  • De Lieve Vrouw hanteert ten behoeve van de veiligheid van publiek en medewerkers het landelijk veiligheidsprotocol & volgt richtlijnen van het RIVM.

Doen we het goed?

  • De Lieve Vrouw doet het graag goed en heeft zich in 1.5 m-vorm zo goed mogelijk voorbereid. We horen graag van je terug hoe je bezoek verliep, ook als we daaruit nog wat kunnen leren en verbeteren. Mocht je na afloop nog iets kwijt willen, we zijn bereikbaar op 033 - 422 65 55 en kassa@lievevrouw.nl.