Verlanglijstje:

Showtje tof doen 2.0 _ Maas theater en dans _ © Noa Verhofstad_KLN.jpg
Showtje tof doen 2.0 _ Maas theater en dans _ © Noa Verhofstad_KLN.jpg

1,5 cafe (10 van 10).jpg
1,5 cafe (10 van 10).jpg

1,5 cafe (2 van 10).jpg
1,5 cafe (2 van 10).jpg

grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg
grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg

Fijn en Veilig Theater kijken

Op royale afstand, maar in goed gezelschap weer genieten van theater: wij zijn klaar voor je comeback! Met trots presenteren we een actueel, divers en aangepast theateraanbod dat vanaf september bij ons en soms ook op andere plekken in de stad te zien zal zijn. In het spanningsveld dat de huidige situatie met zich meebrengt, laten onze makers meer dan ooit hun creativiteit zien. En alleen daardoor kunnen wij een rijk gevarieerd programma bieden dat naast toneel ook concerten, muziektheater, dans én jeugdtheater bevat.

Maak je op voor een heel nieuwe theaterervaring!

Hoe ziet je theaterbezoek er uit?

Friederike Weisner, directeur-bestuurder van De Lieve Vrouw: "We draaien nu al een paar weken film in onze aangepaste filmzalen en kijken uit naar het toevoegen van theater na de zomervakantie. We zijn er volledig op ingericht om bezoekers niet alleen een veilig, maar zeker ook een sterke culturele beleving te bieden. Hoewel een bezoek er iets anders uitziet, beoordelen onze filmbezoekers hun bezoek nu met een 8.7. Dat geeft ons het volste vertrouwen in de comeback van theater!".

We zorgen ervoor dat je goed en veilig kunt genieten. Op dit moment zit je meer dan royaal met 44 andere theaterliefhebbers in onze theaterzaal.

Bestel zonder risico. Gaat de voorstelling (toch) niet door; je krijgt je geld terug of kan kiezen voor een tegoed.

Vooraf een hapje eten of napraten? We hopen je tegen die tijd welkom te kunnen heten in ons café en tippen je ook graag de horeca aan ons plein!

Tickets zijn beschikbaar in limited oplage.

Kom alleen in goede gezondheid

  • We zorgen voor elkaar; kom alleen als je je goed voelt. Ben jij of iemand van je huishouden verkouden, of heeft een van jullie griepklachten?Stel dan je bezoek uit.
  • Verandert er iets aan je gezondheid waardoor je niet kunt komen, neem dan contact op met de kassa en ontvang van ons een voucher voor een later bezoek of je krijgt je geld terug.
  • De Lieve Vrouw hanteert ten behoeve van de veiligheid van publiek en medewerkers het landelijk veiligheidsprotocol & volgt richtlijnen van het RIVM.

Steun De Lieve Vrouw

  • Wil je De Lieve Vrouw steunen? Heel graag, we hebben je hart nodig! Geef ons een steuntje in de rug om die unieke culturele plek in Amersfoort te blijven voor de ruim 100.000 bezoekers die we jaarlijks ontvangen.
  • Kom de nieuwste films kijken & koop alvast je theatertickets.
  • Overweeg de aanschaf van een De Lieve Vrouw Pas
  • Doe een donatie!