Verlanglijstje:

Geef De Lieve Vrouw cadeau

De Lieve Vrouw Cadeaupas

Hét cadeau voor een avondje uit naar keuze is De Lieve Vrouw Cadeaupas. Met de pas geef je een theater- of filmvoorstelling naar keuze in De Lieve Vrouw cadeau.

De pas ter waarde van € 10,00, € 15,00 en € 25,00 is onbeperkt geldig. Is het bedrag op de pas niet in één keer op? Voor het resterende bedrag krijg je een tegoedbon voor een volgende keer.

  • De cadeaupas is verkrijgbaar aan de kassa en wordt geleverd inclusief verpakking.
  • Voor € 1,50 is er ook een extra luxe cadeauverpakking verkrijgbaar. Vraag naar de opties bij onze kassa!

De Lieve Vrouw Kortingspas 
Pashouders van De Lieve Vrouw Kortingspas profiteren een jaar lang van voordeel op alle film- en theatervoorstellingen voor € 19,95. De pas is persoonsgebonden, maar je kunt hem natuurlijk ook cadeau doen. Meer informatie

Film & Food
Lekker eten bij wereldrestaurant Dara en daarna film kijken in De Lieve Vrouw? Het kan met het Film & Food arrangement: voor € 24,95 een tafel voor mezzes (assortiment mediterrane gerechtjes) en een filmticket naar keuze. Meer informatie

  • De cadeaukaart is verkrijgbaar aan de kassa en wordt geleverd inclusief verpakking.

Overige cadeaukaarten
Bij onze kassa zijn ook de Podiumcadeaukaart, de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo Bioscoopbon verkrijgbaar en inwisselbaar. Let op: de voorwaarden en geldigheid van de cadeaukaarten en -bonnen variëren. Als een kaart of bon verlopen is, kunnen wij deze helaas niet meer accepteren.