Verlanglijstje:

naamloos (28 van 42).jpg
naamloos (28 van 42).jpg

naamloos-6636.jpg
naamloos-6636.jpg

TDLV - (c) Henry Krul (1).JPG
TDLV - (c) Henry Krul (1).JPG

Plan je bezoek

Ticketinformatie

Tickets voor onze film- en theatervoorstellingen koop je veilig en snel online. Uiteraard kun je ook bij onze kassa terecht.

Online ticketverkoop

Op onze website kun je 24 uur per dag tickets kopen. (I.v.m. ongewenste doorverkoop kun je maximaal 8 tickets in een keer kopen.) Hier zijn geen extra kosten meer aan verbonden. Ook de Podiumcadeaukaart en de digitale Nationale Bioscoopbon kun je online inwisselen. Heb je een De Lieve Vrouw Pas? Je korting wordt online verrekend. Tickets kun je tot een uur voor aanvang van de film- of theatervoorstelling online kopen (tenzij deze eerder is uitverkocht).

Prijzen & kortingen 

Bekijk hier de theater- en filmprijzen

100% Pin

Voor jouw en onze veiligheid, kun je aan onze kassa alleen met pin en creditcard betalen. Contant geld accepteren we niet. Betalen met de Podiumcadeaukaart en de Nationale Bioscoopbon is wel mogelijk. Wisselgeld ontvang je dan in de vorm van een tegoedbon. Let op: de voorwaarden en geldigheid van de cadeaukaarten en -bonnen variëren. Als een bon verlopen is, kunnen wij deze helaas niet meer accepteren.

Reserveren

Reserveren voor voorstellingen kan tijdens de openingstijden kassa zowel telefonisch op 033 422 65 55 als aan de kassa. We houden de kaarten dan vast tot een half uur voor aanvang.

Ruilen & Retourneren

Theatertickets kun je tot 24 uur en filmtickets tot een half uur voor de voorstelling eenmalig inruilen voor een andere voorstelling. Restitutie op gekochte tickets is niet mogelijk. Wij geven geen geld terug als tickets voor de nieuwe voorstelling goedkoper zijn, je kunt bijbetalen als de tickets duurder zijn.