Verlanglijstje:

slider homepage terraskopie.jpg (1)
slider homepage terraskopie.jpg (1)

grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg
grachtzaal_FijnVeiligFilm1.jpg

sliderbeeld gevel spotlights large.jpg
sliderbeeld gevel spotlights large.jpg

Plan je bezoek

Ticketinformatie

Op 1 juni zijn we er klaar voor om onze filmliefhebbers in aangepaste zalen in De Lieve Vrouw te ontvangen. Met open armen, maar op gepaste afstand doen we er alles aan om je bezoek weer fijn en zo veilig mogelijk te maken.

Hoe kom ik aan filmtickets?

  • Op www.lievevrouw.nl koop je eenvoudig tot uiterlijk een kwartier voor aanvang je filmtickets die je bij aankomst direct mag tonen aan onze ontvangstmedewerker.
  • De kassa is alleen voor afwijkende kaartverkoop geopend. Zo blijft er in het café voldoende ruimte voor je filmbezoek.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we laten je wekelijks weten wanneer het nieuwe filmprogramma klaar staat voor verkoop.
  • Je kunt voor maximaal 2 personen of je huishouden filmtickets kopen en film komen kijken.
  • Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groepsverband, een film bezoeken en naast elkaar plaats nemen. Een volwassen begeleider zal dan op 1,5 meter afstand een stoel gewezen worden.
  • Als Cineville-pashouder bestel-reserveer je zoals gebruikelijk online je ticket.

Lukt het online niet om tickets te kopen, mail (kassa@lievevrouw.nl) of bel (033-422655) dan onze kassamedewerker tijdens de bereikbaarheidstijden voor assistentie, dan vinden we een oplossing.

Prijzen & kortingen 

Bekijk hier de theater- en filmprijzen

Reserveren even niet

We kunnen in deze periode, waarin we maar weinig filmplaatsen te vergeven hebben, geen kaarten voor je reserveren. Koop ze dus tijdig online.

Kom alleen in goede gezondheid

Bewaar je ticket, geniet later

We roepen samen met de culturele sector onze tickethouders op; Bewaar je ticket, geniet later. Lees meer over de regeling steun ticketgelden

  • Op al onze voorstellingen zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Lees de voorwaarden