Verlanglijstje:

1,5 cafe (10 van 10).jpg
1,5 cafe (10 van 10).jpg

Hoe verloopt mijn bezoek aan De Lieve Vrouw?

Je bent meer dan welkom, maar met minder! We ontvangen je graag in onze aangepaste en continue van verse lucht voorziene zalen en doen er alles aan om je bezoek fijn en zo veilig mogelijk te maken.

Via onderstaande links kun je meer lezen over je film-, theater of cafébezoek.

Hieronder staan de belangrijkste uitgangspunten voor een bezoek aan De Lieve Vrouw.

Hoe werkt de ventilatie in De Lieve Vrouw?

De ventilatie in het gebouw werkt zodanig dat continu schone lucht van buiten het gebouw wordt ingebracht en vervolgens via een ander kanaal wordt afgevoerd. De ventilatie voldoet daarmee aan de vereisten die nu in Corona-tijd gelden.

Hoe kom ik aan tickets?

Lukt het online niet om tickets te kopen, mail via kassa@lievevrouw.nl of bel onze kassamedewerker voor assistentie via 033 422 65 55.

Dit vragen wij van jou

  • Koop je kaartje online & kom vanaf 15 minuten voor aanvang
  • Laat je ticket bij de kassa scannen, pik nog even een drankje op en loop richting de film- of theaterzaal.
  • Lees bij aankoop van je ticket(s) de begeleidende vragen en informatie goed door. Zo weet je wat je kunt verwachten en ook wanneer we je verzoeken om gezondheidsredenen je bezoek uit te stellen.
  • Blijf op de hoogte van de meest actuele adviezen en richtlijnen van het RIVM en volg deze ook op tijdens je bezoek. We zullen hierover duidelijk communiceren.
  • Volg de instructies van onze medewerkers zodat je bezoek fijn en veilig verloopt. Dat lukt alleen met jouw medewerking en met misschien net even wat meer geduld. 

Doen we het goed?

  • De Lieve Vrouw doet het graag goed en heeft zich in 1.5 vorm zo goed mogelijk voorbereid. We horen graag van je terug hoe je bezoek verliep, ook als we daaruit nog wat kunnen leren en verbeteren. Mocht je na afloop nog iets kwijt willen, we zijn bereikbaar op 033 - 422 65 55 en kassa@lievevrouw.nl.