Cadeaupassen

De Lieve Vrouw Cadeaupas
Geef De Lieve Vrouw cadeau!
Hét cadeau voor een avondje uit naar keuze is De Lieve Vrouw Cadeaupas.
Met deze pas gaat u naar een voorstelling of een film naar keuze in De Lieve Vrouw. De pas is onbeperkt geldig en verkrijgbaar in drie prijsvarianten.
Daarnaast ontvangt u bij elke pas een leuke ansichtkaart in de huisstijl van ons theater, zodat de pas direct mooi verpakt is.
> Cadeaupassen ter waarde van € 10,00, € 15,00 en € 25,00 zijn te koop aan de kassa.

Nieuwe cadeaupassen

Extra Luxe Cadeauverpakking
U kunt er ook voor kiezen om De Lieve Vrouw Cadeaupas in een extra feestelijk hoesje te steken. Voor slechts € 1,50 extra kunt u onderstaande cadeauverpakking aanschaffen voor een extra luxe cadeaupakket.
> Luxe cadeauverpakkingen ter waarde van € 1,50 zijn te koop aan de kassa.

nieuwe cadeaupasverpakking

De Lieve Vrouw kortingspas
Hét cadeau voor meerdere avondjes uit is De Lieve Vrouw kortingspas.
Voor € 19,95 een jaar lang vele voordelen. Klik hier voor meer informatie over deze pas.

Film&Food Cadeaucard
Vanaf nu te koop bij De Lieve Vrouw en restaurant Dara: De Film&Food CadeauCard! Voor € 24,50 een tafel vol wereldse mezzes (assortiment mediterrane gerechtjes) bij DARA & Een filmticket voor een film naar keuze in De Lieve Vrouw. Klik hier voor meer informatie over Film&Food.

Podium Cadeaukaart
Bij de kassa kunt u ook een Podium Cadeaukaart kopen.
Met deze cadeaukaart kunt u kaartjes kopen voor alle podiumkunsten op verschillende podia in Nederland. U bepaalt zelf de waarde ervan. De minimale waarde op deze kaart is € 10,00, de maximale waarde € 150,00. Deze waarde is in één keer of in delen te besteden en de waarde ervan is onbeperkt geldig. Er wordt geen (wissel)geld teruggegeven.
Podiumcadeaukaart
Welke podia de kaart accepteren vindt u hier.
> www.podiumcadeaukaart.nl

Bioscoopbon
Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een filmavondje cadeau. Deze bon opent alle deuren van bioscopen en filmtheaters in Nederland en is aan de kassa verkrijgbaar voor € 10,00 tot € 150,00
De digitale bon (pasje) is te gebruiken aan de kassa voor een of meerdere een filmkaartjes.
> www.bioscoopbon.nl

MaDiWoDo Bioscoopbon
Deze bon is inwisselbaar voor een filmkaartje op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, behalve op feestdagen en in de kerstvakantie. De bon heeft een houdbaarheidsdatum die bovenaan het scheurstrookje van de bon staat vermeld. Na deze datum kunnen we de bon niet meer innemen.

VVV bonnen
U kunt met uw vvv bonnen betalen voor theater & filmtickets en overige artikels die we verkopen aan de kassa.

Deel op: