Cinevillepas

Handpasklein

Cineville: zo vaak als u wilt naar de film voor € 19,95 per maand

Ook bij De Lieve Vrouw kunt u met de Cinevillepas zo vaak als u wilt naar de film. Voor € 19,95 per maand krijgt u onbeperkt toegang tot al onze reguliere films en voorpremières. De Cinevillepas is geldig in meer dan veertig filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot een heleboel filmfestivals, zoals Imagine, Holland Animation Film Festival, Go Short en Movies that Matter. 

Cinevillepas

U bestelt de pas via cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die u per mail ontvangt is direct geldig, zodat u dezelfde dag nog naar de film kan. De echte pas krijgt u binnen twee weken thuis gestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook. U bestelt de pas altijd voor in elk geval vier maanden, daarna is 'ie per maand opzegbaar.

Over Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek in meer dan veertig filmtheaters en bioscopen door heel Nederland. Op Cineville.nl vindt u de agenda van alle aangesloten filmtheaters en ziet u welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt u wegwijs in het filmaanbod met de Film van de Week, tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met uw favoriete regisseurs. Cineville.nl is uw gids in de wereld van film.

Ook leuk: met de Cinevillepas krijgt u 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Leiden, Zwolle en Deventer).

Advertorial (310x 31)-2

Wilt u ook korting bij onze theatervoorstellingen, of gaat u iets minder vaak naar film?
Ga dan voor onze eigen De Lieve Vrouw Pas!
Voor € 19,00 per jaar bent u in het bezit van De Lieve Vrouw Pas. Dan krijgt u onder andere € 2,00 korting op de filmvertoningen en € 2,50 korting op onze theatervoorstellingen. Ook betaalt u geen transactiekosten (€ 0,50 per kaartje) bij een online bestelling.
> Lees meer over de voordelen van De Lieve Vrouw Pas 

Deel op: