Picl Banner 850x 130

Geen tijd om naar De Lieve Vrouw te komen voor die ene film? Ongestoord op de bank met borrelhap naar de nieuwste films kijken? Dat kan! Met Picl bekijk je speciaal geselecteerde films thuis. Gewoon op je tv, laptop, tablet of smartphone. 

Hoe werkt het? 
Kies hieronder op een van de titels die u wilt zien, dit brengt je naar de pagina van die film op Picl. Je kunt eerst de trailer bekijken of meteen de film starten. Voor € 8,50 euro per film heb je 48 uur toegang tot speciaal geselecteerde films. Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard.

TE ZIEN MET PICL:  

Rester VerticalRester Vertical 
Léo, een filmmaker, is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Daar ontmoet hij de vrijgevochten herderin Marie, die hem verleidt.

 

 

JonathanJonathan  
Jonathans vader is terminaal ziek en zijn conditie gaat sterk achteruit. Jonathan is daardoor vastbesloten achter een familiegeheim te komen wat al jaren tussen zijn tante en zijn vader hangt.

 

 

Waiting For GiraffesWaiting for Giraffes  
Dr. Sami is dierenarts in Qalqilya Zoo, de dierentuin in de gelijknamige ommuurde Palestijnse stad. Hij houdt van zijn dieren en heeft grootse plannen. Zo zou hij graag opnieuw een stel giraffen in zijn dierentuin verwelkomen.

 

 

Oscuro AnimalOscuro Animal 
In dit drama over drie vrouwen die in de jungle aan een gevaarlijke oorlogssituatie weten te ontsnappen, spreken de hoofdpersonen niet. De beelden des te meer.

 

 

Hier Ben IkHier ben ik 
In ‘Hier ben ik’ kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers mee die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden.

 

 

Sami BloodSami Blood
Intrigerend en meeslepend portret over de Sami, een rendierherdersvolk in Lapland en tevens het enige oorspronkelijke inheemse volk dat Europa nog kent.

 

 

Auf EinmalAuf einmal
Na een feestje gaat iedereen weg. Anna en Karsten blijven over. Een onverwachte moment en een moment van zwakte en Karstens georganiseerde leven staat op zijn kop.

 

 

La ChanaLa Chana
Zinderend portret van flamencokoningin 'La Chana' die na 23 jaar afwezigheid het podium bestijgt. Waar was ze al die tijd?

 

 


SprakeloosSprakeloos
Verfilming van de succesvolle roman van Tom Lanoye over zijn moeder die een beroerte kreeg.

 

 

MountainMountain
Een poëtisch en visueel sterk portret van een devote vrouw in Jeruzalem die geconfronteerd wordt met seks op het kerkhof.

 

 

De Keuze Van Mijn VaderDe keuze van mijn vader
Regisseur Yan Ting Yuen vertelt de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder in Maastricht, en zijn familie.

 

 

Pop AyePop Aye
Een bijzondere roadmovie van een gedesillusioneerd architect en een olifant. Deze twee ontheemde zielen ontmoeten op hun reis naar huis de meest kleurrijke, memorabele figuren.

 

 

DonkeyoteDonkeyote
In deze docu zien we de 73-jarige Manolo uit Spanje die als eigentijdse Don Quichote met zijn ezel naar Amerika wil om een route van de Cherokee-indianen lopen.

 

 

Summer 1993Summer 1993
Vanaf 20 juli

Als haar ouders zijn overleden verhuist de 6-jarige Frida naar haar oom en tante op het Spaanse platteland.

 

 

VERWACHT

Just Like Our ParentsJust Like Our Parents
Vanaf 27 juli
Een fijnzinnig en intrigerend familieportret met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro.

 

TramontaneTRAMONTANE
Het koor waarvan Rabih, een jonge, blinde muzikant, deel uitmaakt, wordt uitgenodigd voor een concertenreeks in Europa.

 

 

Wolf And SheepWOLF AND SHEEP
Een film waarin naturalistische, etnografische beelden vermengd worden met een magisch, realistische sfeer. Gebaseerd op de jeugd van de regisseur in een klein Afghaans dorp.

 

 

Through The WallTHROUGH THE WALL
Bekroonde Israëlische regisseur Rama Burshtein (Fill the Void) brengt een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de chassidische gemeenschap.

Deel op: