Picl Banner 850x 130

Geen tijd om naar De Lieve Vrouw te komen voor die ene film? Ongestoord op de bank met borrelhap naar de nieuwste films kijken? Dat kan! Met Picl bekijk je speciaal geselecteerde films thuis. Gewoon op je tv, laptop, tablet of smartphone. 

Hoe werkt het? 
Kies hieronder op een van de titels die u wilt zien, dit brengt je naar de pagina van die film op Picl. Je kunt eerst de trailer bekijken of meteen de film starten. Voor € 8,50 euro per film heb je 48 uur toegang tot speciaal geselecteerde films. Betalen kan met iDeal, PayPal of creditcard.

TE ZIEN MET PICL:  

Un Bacio Un Bacio | te zien t/m 1 juli
Coming of age van een groepje middelbare scholieren en de coming-out van één van hen.

 

 

WaldstilleWaldstille | te zien t/m 25 mei
Ben haalt zich de woede en het verdriet van zijn complete dorp op de hals als hij dronken een verkeersongeluk veroorzaakt waarbij zijn vriendin Tinka sterft.

 

 

De Kinderen Van Juf KietDe kinderen van juf Kiet | te zien t/m 26 mei
Een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film; een film waardoor je je als kijker weer op de lagere school waant; een ode aan de juf die ieder kind verdient.

 

 

Life , AnimatedLife, Animated | te zien t/m 25 mei
Als peuter stopt de autistische Owen plots met praten. Er lijkt geen weg terug te zijn uit zijn afgesloten wereld, tot hij opeens reageert op Disney-films.

 

 

Noces (A Wedding)Noces (A Wedding) | te zien t/m 25 mei
De Belgisch-Pakistaanse Zahira is nog maar achttien. Ze staat voor een dilemma: in het ‘vrije’ westen is het normaal om als vrouw te beslissen over je lot. Maar haar familie denkt daar anders over.

 

 

The Island And The WhalesThe Island and the Whales | te zien t/m 25 mei
Tussen IJsland en Noorwegen liggen de adembenemende Faeröer-eilanden waar weinig groeit. De bewoners leven al eeuwen van walvissen en zeevogels. Door vervuiling loopt hun levenswijze gevaar. De walvis zit vol kwik, de vogels vol plastic en bovendien ligt de walvisvangst onder vuur.

 

 

Anne & Jean -PaulAnne & Jean-Paul, onze wereld | te zien t/m 23 mei
Een unieke kijk in het leven van Anne (53) en haar vriend Jean-Paul (53). Anne heeft het syndroom van Down, Jean-Paul het fragiele X syndroom. Samen wonen ze zelfstandig in een eigen appartement in Montélimar, Frankrijk. Gemaakt door Leendert Pot, de broer van Anne, 27 na de film 'Anne Anders'.

 

 

Anne AndersAnne Anders | te zien t/m 23 mei
De eerste film over zijn zus Anne, maakte Leendert Pot in 1989 over de strijd van zijn moeder voor Anne’s zelfstandigheid en geluk.

 

 

Raving Iran _MtMRaving Iran | te zien t/m 31 mei
Arash en Anoosh dromen van een carrière als Techno-D.J.’s, maar dat is in Iran zo goed als onmogelijk.

 

 

Toen Mijn Vader Eem Struik WerdToen mijn vader een struik werd | te zien t/m 1 juni
Als Toda's vader weggeroepen wordt om zijn land te verdedigen, reist Toda naar het buurland om haar moeder te vinden.

 

 

Glory - PiclGlory | te zien t/m 1 juni
Een spoorwegarbeider vindt een tas met miljoenen aan bankbiljetten. Hij is tegen corruptie en levert alles netjes in. Als dank krijgt hij tijdens een persconferentie een horloge. Hij maakt van de gelegenheid gebruik en uit kritiek op de corruptie bij zijn werkgever. Dat wordt hem niet in dank afgenomen.

 

Passage2Passage | te zien t/m 1 juni
Passage neemt je mee op een reis per vrachtschip door Europa. Verteld vanuit het perspectief van een schipper toont de film de poëzie van wat door mensenhanden is aangelegd en wat door de tijd en veranderende economische en maatschappelijk structuren weer teloor dreigt te gaan.

 

 

Rester VerticalRester Vertical | te zien t/m 15 juni
Léo, een filmmaker, is op zoek naar een wolf in het zuiden van Frankrijk. Daar ontmoet hij de vrijgevochten herderin Marie, die hem verleidt.

 

 

JonathanJonathan | te zien t/m 27 juni 
Jonathans vader is terminaal ziek en zijn conditie gaat sterk achteruit. Jonathan is daardoor vastbesloten achter een familiegeheim te komen wat al jaren tussen zijn tante en zijn vader hangt.

 

 

0,03 Seconde0,03 seconde | te zien t/m 15 juni
Een indringende inkijk in de wereld van topsport, waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen, maar geen enkele garantie op succes bieden.

 

 

Waiting For GiraffesWaiting for Giraffes | te zien t/m 3 augustus
Dr. Sami is dierenarts in Qalqilya Zoo, de dierentuin in de gelijknamige ommuurde Palestijnse stad. Hij houdt van zijn dieren en heeft grootse plannen. Zo zou hij graag opnieuw een stel giraffen in zijn dierentuin verwelkomen.

 

 

Oscuro AnimalOscuro Animal | te zien t/m 27 augustus
In dit drama over drie vrouwen die in de jungle aan een gevaarlijke oorlogssituatie weten te ontsnappen, spreken de hoofdpersonen niet. De beelden des te meer.

 

 

Hier Ben IkHier ben ik | te zien t/m 11 september
In ‘Hier ben ik’ kijken we door de ogen van een aantal Bloemendalers mee die worstelen met hun levens waarin ambitie en gejaagdheid de standaard zijn geworden.

 

 

Sami BloodSami Blood | te zien t/m 11 september
Intrigerend en meeslepend portret over de Sami, een rendierherdersvolk in Lapland en tevens het enige oorspronkelijke inheemse volk dat Europa nog kent.

 

 

Auf EinmalAuf einmal |te zien t/m 7 september
Na een feestje gaat iedereen weg. Anna en Karsten blijven over. Een onverwachte moment en een moment van zwakte en Karstens georganiseerde leven staat op zijn kop.

 

 

Deel op: