Holding the Man

Neil Armfield Film / Drama

Een hartverscheurend verslag van een relatie die bijna twee decennia duurde en een teder, romantisch bewijs van de sterke en verlossende kracht van liefde.

Wanneer Timothy op vijftienjarige leeftijd rugbyspeler John ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Vechtend tegen vooroordelen, zowel thuis als op school, vormt het paar een hechte band die al snel overgaat in een relatie die voor altijd hun leven verandert. Timothy en John beleven goede en slechte tijden, maar worden dan geconfronteerd met hun grootste uitdaging wanneer een van hen onverwacht ziek blijkt.

Ryan Corr en Craig Stott spelen fascinerend en overtuigend en worden hierin ondersteund door grote namen als Guy Pearce, Anthony LaPaglia, Geoffrey Rush en Kerry Fox. Deze besteller van Timothy Conigrave was een gepassioneerde liefdesbrief aan zijn partner, John Caleo. Alleen al in Australië werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

> Deze film maakt deel uit van de reeks Gay & Lesbian Summer Film. Bekijk welke films we nog meer draaien.

Deel op:

ook leuk

Film Klaus Händl

Een impulsieve daad maakt abrupt een eind aan het paradijselijke leven van Andreas en Stefan.

info Bestel
Film François Ozon

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een...

info Bestel

Waar

Kelderzaal

Entree

KLIK OP GEWENSTE DATUM
€ 24,50 *Filmarrangementen
€ 7,00 Standaard
€ 6,00 CJP
€ 5,50 De Lieve Vrouw Pas

Info

Land/jaar: Australië, 2015
Regie: Neil Armfield
Met: Ryan Corr, Craig Stott en Kerry Fox
Lengte: 127 minuten

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!