Just Like Our Parents

Laís Bodanzky Film / Drama

Een fijnzinnig en intrigerend familieportret met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro.

Rosa is bezig met de wensen van haar familie. Ze vergeet daardoor vaak om aan zichzelf te denken. Haar carrière als toneelschrijver heeft ze op een lager pitje gezet. Als kind van idealistische ouders en moeder van twee jonge meiden zit ze gevangen tussen de verwachtingen van twee generaties. Ook haar man biedt weinig steun: hij is regelmatig weg voor werk en houdt zich nauwelijks bezig met de opvoeding van hun dochters.

Wanneer Rosa’s moeder haar met een schokkende mededeling overvalt, besluit ze dat het tijd wordt om de regie over haar eigen leven te herpakken. ‘Just Like Our Parents’ is een fijnzinnig en intrigerend familieportret van regisseur Laís Bodanzky, met een glansrol voor de charismatische Braziliaanse actrice Maria Ribeiro. De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn.

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

460x 50_picl _v3Deze film kun je ook online bekijken. Met Picl kun je een selectie van ons filmaanbod online bekijken. Gewoon op je tv, tablet of telefoon. Op een moment dat het jou uitkomt.

Deze film kun je ook bekijken op onze Picl-pagina 
Bekijk ons complete online filmaanbod

Deel op:

ook leuk

Film François Ozon

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een...

info Bestel
Film Rama Burshtein

Een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de Joodse gemeenschap.

info Bestel

Waar

Kelderzaal

Info

Land/jaar: Brazilië, 2017
Regie: Laís Bodanzky
Met: Maria Ribeiro, Paulo Vilhena, Clarisse Abujamra
Lengte: 102 minuten

Recensies

de Volkskrant 27 juli 2017

''...een mooie rol van Maria Ribeiro...''

★★★ ''De voorzichtige renaissance van de overgekookte hoofdpersoon in Just Like Our Parents is zeer vermakelijk.''

★★★ ''In ‘Just Like Our Parents’ komen familie-geheimen boven water. Maar de film is vooral een fraai portret van een eind-dertiger.''

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!