Liz in September

Fina Torres Film / Drama

Feestbeest Liz viert, zoals elk jaar, haar verjaardag met haar vrienden op het strand in de Caraïben. Maar dit jaar loopt alles anders.

Feestbeest Liz viert, zoals elk jaar, haar verjaardag met haar vrienden op het strand in de Caraïben. Maar dit jaar loopt alles anders. Ze is ziek, maar verbergt dit omdat ze geen medelijden wenst van haar vrienden. Wanneer een jonge vrouw zich bij de groep voegt, dagen de vrienden van Liz haar uit deze vrouw te versieren. Liz gaat zoals gewoonlijk de weddenschap graag aan. Maar als ze er achter komt dat de jonge vrouw een intens verdriet met zich meedraagt, pakt alles anders uit dan verwacht.

Het lesbische toneelstuk ‘Last Summer at Blue Cove’, waarop de film is gebaseerd, was begin jaren tachtig vernieuwend, belangrijk en succesvol. Voor deze bewerking werd the Blue Cove verwisseld voor de Caraïbische stranden. Maar een hele fijne diverse cast met uitsluitend (nu exotische) vrouwen bleef.

> Deze film maakt deel uit van de reeks Gay & Lesbian Summer Film. Bekijk welke films we nog meer draaien.

Deel op:

ook leuk

Film Abdellatif Kechiche

Weergaloze vertelling over de jonge, volkse Adèle (Exarchopoulos), die tot haar eigen verbazing verliefd wordt op de...

info Bestel
Film François Ozon

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een...

info Bestel

Waar

Pleinzaal

Entree

KLIK OP GEWENSTE DATUM
€ 24,50 *Filmarrangementen
€ 7,00 Standaard
€ 6,00 CJP
€ 5,50 De Lieve Vrouw Pas

Info

Land/jaar: Venezuela, 2014
Regie: Fina Torres
Met: Patricia Velasquez, Danay Garcia, Mimi Lazo
Lengte: 100 minuten

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!