laatste week

Song to Song

Terrence Malick Film / Drama
Tegen de achtergrond van de muziekscène in Texas jagen twee koppels naar succes in een rock ’n roll landschap van verleiding en verraad.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat liefde kan zijn. Maar het lukt niet om Cook los te laten.

Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot Cook’s exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden?

Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Texas ze begeleid.

Terrence Malick (‘The Tree of Life’, ‘The Thin Red Line) toont een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett. En tevens gastoptredens van onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop.

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait 

Deel op:

ook leuk

Film Albert Serra

Op een dag komt Lodewijk XIV terug van de jacht en voelt hij een heftige pijn in zijn been. Het is het begin van...

info Bestel
Film Robin Swicord

Howard Wakefield, een advocaat uit Manhattan, krijgt een zenuwinzinking en besluit een paar maanden stiekem op zolder...

info Bestel

Waar

Kelderzaal

Info

Land/jaar: VS, 2017
Regie: Terrence Malick
Met: Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman
Lengte: 129 minuten

Recensies

★★★ ''...een typische Malick, zoals de 73-jarige regisseur ze de laatste jaren met een verrassende regelmaat aflevert.''

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. Op donderdag 10, 17 en 31 augustus zal op groot doek verschijnen: > ‘Perfeti sconosciuti’, ‘Le tout nouveau testament’ en ‘La La Land’.
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!