Superlekker

Lucky Fonz III Theater / Cabaret

Muzikale one-man-cabaretshow vol ontroerende liedjes, grappige conferences en bijzondere verhalen.

Singer-songwriter, theatermaker en geboren entertainer Lucky Fonz III komt voor het eerst naar De Lieve Vrouw! Na een zestal cd’s, vele TV-optredens, festivals, een eerste theatershow en een Edison-nominatie is het nu tijd voor zijn tweede one-man-cabaretshow ‘Superlekker’. Een liefdevol verhaal over het leven, de liefde, de buitenwereld, de binnenwereld en wat al die zaken met elkaar te maken hebben. Een LuckyFonz III-avond, voor wie nog niet eerder kennis maakte, start muzikaal en ontspoort al snel in een theatrale en cabareteske show. Eentje die ‘inderdaad superlekker’ is, aldus De Volkskrant die de ‘verrassende observaties en originele humor’ beloonde met vier sterren!

Zijn werk blijft niet onopgemerkt; recent won hij de Okapi-liedprijs en in februari hoopt deze volgens de jury ‘boeiende artiest die humor en poëzie hand in hand laat gaan’ de Edison in de categorie Alternative in de wacht te slepen.

 

Deel op:

ook leuk

Muziek Thijs & Neco

Persoonlijke reis door Mozambique in beeld, geluid en herinneringen.

info Bestel
Muziek Ensemble Michamix i.s.m. Festival Musica Sacra Maastricht, Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID Micha Hamel

Theatraal concert waarbij zes vrouwen een gedicht van Lieke Marsman tot leven brengen.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (16-17)

Info

Door: Lucky Fonz III
Met: Lucky Fonz III a.k.a. Otto Wichers
Lengte: 90 minuten
Website:

Recensies

★★★★ “Lucky Fonz houdt het publiek van begin tot eind in zijn greep met muziek en verhalen én elf nieuw nummers. De persoonlijke show biedt een mooi inkijkje in het hoofd van een ooit hevig verwarde...

“…hij zing-zegt nieuwe liedjes over onderwerpen die zelden of nooit door anderen worden bezongen. Zoals de vraag waarom mosselen geen baan hebben, en het feit dat handdrogers niet werken, maar toch...

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. Op donderdag 10, 17 en 31 augustus zal op groot doek verschijnen: > ‘Perfeti sconosciuti’, ‘Le tout nouveau testament’ en ‘La La Land’.
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!