Wakefield

Robin Swicord Film / Drama

Howard Wakefield, een advocaat uit Manhattan, krijgt een zenuwinzinking en besluit een paar maanden stiekem op zolder te blijven.

Als je alles achter je kon laten en opnieuw kon beginnen, zou je dit dan doen? De schrijver van ‘Memoirs of a Geisha’ en ‘The Curious Case of Benjamin Button’ brengt met ‘Wakefield’ weer een origineel verhaal naar het filmdoek.

Howard Wakefield (Bryan Cranston, bekend van ‘Breaking bad’) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader. Na een zware dag keert hij terug naar huis. Eenmaal thuis ziet Howard een wasbeer, welke hij naar de zolder van zijn huis volgt. In een opwelling besluit hij vervolgens om op zolder te blijven. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid?

Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in de herinneringen en gedachten die bij hem naar boven komen. Maar is wat hij door het raam observeert enkel zijn verleden? Of ligt hier ook zijn toekomst?

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

Deel op:

ook leuk

Film François Ozon

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een...

info Bestel
Film Rama Burshtein

Een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de Joodse gemeenschap.

info Bestel

Waar

Kelderzaal

Info

Land/jaar: VS, 2016
Regie: Robin Swicord
Met: Bryan Cranston, Jennifer Garner, Beverly D'Angelo, Jason O'Mara
Lengte: 106 minuten

Recensies

★★★ ''Een combinatie van onbeduidende gebeurtenissen leiden ertoe dat een nette man min of meer geloofwaardig transformeert tot voyeuristische zwerver.''

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!