Casper & Emma De Bergen In (AL)

Arne Lindtner Næss Jeugd / Jeugdfilm

Casper en Emma gaan de bergen in. Onderweg beleven ze vele spannende natuuravonturen in de Noorse bergen.

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader.

Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen. Als dat maar goed afloopt...

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

Deel op:

ook leuk

Film Hanne Larsen

Noorse boekverfilming over nieuwe vrienden maken, het gaan van je eigen weg en extreme eierallergie.

info Bestel
Theater Diverse organisaties

Kom het hele UITweekend binnenvallen tussen 13.00 en 16.00 en geniet o.a. van live-muziek, een one-woman-show, volg een...

info

Waar

Pleinzaal

Info

Land/jaar: Noorwegen, 2017
Regie: Arne Lindtner Næss
Met: Oliver Dahl, Sigrun Enge, Janne Formoe
Lengte: 83 minuten

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!