Gidsland

Mugmetdegoudentand Theater / Toneel
Mugmetdegoudentand is terug met een komedie over de staat van ons maatschappelijk debat. Met onder meer Guy Clemens en Anniek Pheifer.

Jaarlijks staat ‘Mug’ met succes bij ons op de vloer. Dit is weer zo’n voorstelling waarbij je de zaal met een glimlach verlaat. De jonge Duitse historicus Felix Dieffenbach is na het succes van zijn bestseller ‘Europa’ uitgegroeid tot een internationale bekendheid. Tijdens zijn tournee over het continent, doet hij in Nederland de populaire talkshow Ellemiek! aan. Als de gastvrouw het interview afrondt, zonder ook maar één vraag over zijn boek te stellen, besluit hij de tv-studio te gijzelen. Terwijl het hele land zich voor de buis verzamelt, stort hij zijn hart uit in een uitzending die niemand had voorzien.

Schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veel geprezen ‘Kunsthart’ een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over een land dat de wereld de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wel iets op het spel staat?

Deel op:

ook leuk

Theater Mugmetdegoudentand Lineke Rijxman

Een must see met naast grappige satire, een sterke visie op Europa.

info Bestel
Theater Liliane Brakema / Firma Ducks Liliane Brakema

De Amersfoortse introductie van prijswinnend regietalent: fysiek teksttheater.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 18,50 Standaard
€ 17,50 65+
€ 16,00 De Lieve Vrouw Pas
€ 10,00 Student

Info

Regie: Lineke Rijxman
Door: Mugmetdegoudentand
Met: Guy Clemens, Anniek Pheifer, Xander van Vledder, Ilke Paddenburg. Fotografie: Ellis Faas.
Lengte: 90 minuten
Website:

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. Op donderdag 10, 17 en 31 augustus zal op groot doek verschijnen: > ‘Perfeti sconosciuti’, ‘Le tout nouveau testament’ en ‘La La Land’.
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!