De Lieve Flint in De Lieve Vrouw

Gouwe Pinda's

Rudolphi producties Theater / Toneel
Na het succesvolle ‘Ouwe Pinda’s’ zijn Bodil de la Parra en Nadja Hüpscher opnieuw te zien in het theater, bijgestaan door Esther Scheldwacht.

De Indische zussen Nonni (79), Son (71) en Titi (75) slijten hun dagen in een serviceflat. Met hun ingesleten verhoudingen en bijbehorende gewoontes leven ze onafscheidelijk van elkaar in een tropische cocon.

Nonni komt al jaren niet buiten: "Ik heb likdoorns, vandaar", Son is ziekelijk afhankelijk van haar zussen "maar morgen ga ik op linedancing" en Titi gaat binnenkort trouwen met Andre, alleen moet dan wel eerst zijn vrouw nog overlijden. Dan duikt er een boek op met foto’s uit hun jeugd in voormalig Nederlands-Indië… Het zet de verhouding tussen de zussen volledig op scherp. 

Een tragikomisch portret van drie zussen die niet alleen worstelen met zichzelf en met elkaar, maar ook met hun koloniale achtergrond en verleden.

 

Deel op:

ook leuk

Theater Jouman Fattal / Frascati Producties Alexandra Broeder

Jouman vluchtte op haar vierde uit Syrië. Een theatersolo over wat thuis is.

info Bestel
Theater Het Zuidelijk Toneel Eva Line de Boer

Een portret van vijf (moslim)meisjes op een leeftijd waar je tussen alles in zit.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 17,00 Standaard
€ 16,00 65+
€ 14,50 De Lieve Vrouw Pas
€ 10,00 Student

Info

Regie: Paul Knieriem
Door: Rudolphi producties
Met: Nadja Hüpscher, Esther Scheldwacht, Bodil de la Parra
Lengte: 90 minuten
Website:

In samenwerking met

HET BESTE VAN BEIDE PODIA

Flint en De Lieve Vrouw hebben ook dit seizoen weer een flink aantal voorstellingen geselecteerd voor ‘De Lieve Flint’; het beste van beide podia. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u kopen in beide theaters.
"Voorstellingen met het hartjeslogo bieden het mooiste op het gebied van toneel en dans, maar ook jeugdtheater en muzikale hoogtepunten", Ingrid Melman en Ank Marx, programmeurs.

 

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!