Premièreweek

Hampstead

Joel Hopkins Film / Romantiek

Diane Keaton als rouwende weduwe die verliefd wordt op een dakloze man in Noord-Londen.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton).

Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een dakloze man die in Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans!

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

Deel op:

ook leuk

Film François Ozon

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een...

info Bestel
Film Rama Burshtein

Een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de Joodse gemeenschap.

info Bestel

Waar

Grachtzaal

Entree

KLIK OP GEWENSTE DATUM
€ 12,00 *Filmarrangementen
€ 9,50 Standaard
€ 8,50 CJP
€ 7,50 De Lieve Vrouw Pas

Info

Land/jaar: Verenigd Koninkrijk, 2017
Regie: Joel Hopkins
Met: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton
Lengte: 103 minuten

Recensies

de Volkskrant 17 augustus 2017

“Hampstead is kleine, lieve film”

★★★ “Het sociale commentaar van Hampstead klinkt luid: hoe verder de stad gentrificeert, hoe minder plek er is voor markante figuren met een ziel. Gleeson en Keaton schitteren, al schetst regisseur...

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!