Hampstead

Joel Hopkins Film / Romantiek

Diane Keaton als rouwende weduwe die verliefd wordt op een dakloze man in Noord-Londen.

De Amerikaanse weduwe Emily Walters (Diane Keaton) woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip (James Norton).

Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald (Brendan Gleeson) ontmoet, een dakloze man die in Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

Hampstead is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat op charmante en grappige wijze zien dat liefde kan ontstaan op de meest onverwachte plekken. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans!

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

Deel op:

ook leuk

Film Justin Chadwick

Dit drama over de liefde tussen een schilder en de vrouw van een tulpenhandelaar speelt zich af in het...

info Bestel
Film Stephen Frears

Het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en de jonge Indiër Abdul...

info Bestel

Waar

Pleinzaal

Entree

KLIK OP GEWENSTE DATUM
€ 9,00 Standaard
€ 8,00 CJP
€ 7,00 De Lieve Vrouw Pas

Info

Land/jaar: Verenigd Koninkrijk, 2017
Regie: Joel Hopkins
Met: Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton
Lengte: 103 minuten

Recensies

de Volkskrant 17 augustus 2017

“Hampstead is kleine, lieve film”

★★★ “Het sociale commentaar van Hampstead klinkt luid: hoe verder de stad gentrificeert, hoe minder plek er is voor markante figuren met een ziel. Gleeson en Keaton schitteren, al schetst regisseur...

Nieuws

Voor nieuwsgierige filmliefhebbers hebben we drie verschillende cursussen in de aanbieding. In oktober start de eerste: Filmanalyse & premières. Filmdocent Mark Meuldijk graaft vol enthousiasme onder de oppervlakte van de premièrefilms. 
> Bekijk alle filmcursussen