De Lieve Flint in De Lieve Vrouw

Kwartetten met Beethoven (6+)

Oorkaan & Dudok Kwartet Jeugd / Muziektheater
Een spannend en fantasievol kinderconcert met de beroemde muziek van Beethoven in de hoofdrol.

Hoe klinkt kwartetten met passie? In ‘Kwartetten met Beethoven’ breekt het Dudok Kwartet het beroemde Strijkkwartet opus 132 van Beethoven open voor jonge oren. Vier musici spelen met elkaar een kwartetspel. Zij nemen je mee op een muzikale reis met verschillende sferen en kleuren. Het geniale muziekstuk van Beethoven wordt, net als de kaarten in het kaartspel, steeds opnieuw geschud. Komen alle muzikale kleuren uiteindelijk bij elkaar?

Een concert voor kinderen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, magie, humor en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.

Oorkaan
Orkaan maakt theatrale concerten voor kinderen met topmusici. Hun missie: zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Prikkelend en verrassend, met klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu. Je kijkt je oren uit! 

Het Dudok Kwartet
Het Dudok Kwartet is een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van Europa. De musici studeerden met de hoogste onderscheidingen af aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie en behaalden successen op internationale concoursen. In november 2014 ontving het Dudok Kwartet de Kersjesprijs voor uitzonderlijk talent in de Nederlandse kamermuziek.

> Deze 'De Lieve Flint voorstelling' is in De Lieve Vrouw  

Deel op:

ook leuk

Jeugd Koeterwaals

Vrolijk verhaal over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven!

info Bestel
Jeugd Het Filiaal theatermakers Monique Corvers

Wonen op Mars: moedig of een beetje dom? Het Filiaal zoekt het uit.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 15,00 Standaard
€ 14,00 65+
€ 14,00 De Lieve Vrouw Pas
€ 12,00 Jeugd
€ 11,00 Groep, vanaf 5 kinderen

Info

Regie: Caecilia Thunnissen
Door: Oorkaan & Dudok Kwartet
Met: Dudok Kwartet: Judith van Driel (1e viool), Marleen Wester (2e viool), Marie-Louise de Jong (altviool), David Faber (cello). Choreografie en regie: Rosabel Huguet. Fotografie: Maria Stijger.
Lengte: 70 minuten
Website:

In samenwerking met

DE LIEVE FLINT: HET BESTE VAN BEIDE PODIA
Flint en De Lieve Vrouw hebben ook dit seizoen weer een flink aantal voorstellingen geselecteerd voor ‘De Lieve Flint’; het beste van beide podia. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u kopen in beide theaters. "Voorstellingen met het hartjeslogo bieden het mooiste op het gebied van toneel en dans, maar ook jeugdtheater en muzikale hoogtepunten", Ingrid Melman en Ank Marx, programmeurs.

AMERSFOORT KLASSIEK
Amersfoort Klassiek is een unieke samenwerking van Amersfoortse podia en gezelschappen. Jaarlijks worden er zo'n 100 klassieke concerten en voorstellingen gegeven door bekende musici, maar ook door beginnende musici die zowel oude als spiksplinternieuwe muziek uitvoeren.

Nieuws

Drie zomerse filmavonden in de openlucht
Jij zorgt voor een lazy chair, wij voor de beste films en sfeer op het Lieve Vrouwekerkhof! Vier de zomer  met ons en schuif aan op donderdag 10,17 en 24 augustus na zonsondergang. De filmtitels maken we snel bekend.
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

 

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Stuk voor stuk verrassende voorstellingen van theatermakers die volgens ons een podium verdienen. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd! Twee voorstellingen blijven nog even een verrassing, zo houdt programmeur Ingrid ruimte voor nieuw talent dat zij spot op de theaterfestivals of dat tijdens het seizoen pas opstaat!
> Bestel Serie Nieuwe Oogst