De Lieve Flint in De Lieve Vrouw

Kwartetten met Beethoven (6+)

Oorkaan & Dudok Kwartet Jeugd / Muziektheater
Een spannend en fantasievol kinderconcert met de beroemde muziek van Beethoven in de hoofdrol.

Vier musici spelen met elkaar een kwartetspel. Zij nemen je mee op een muzikale reis met verschillende sferen en kleuren. Het geniale muziekstuk van Beethoven wordt, net als de kaarten in het kaartspel, steeds opnieuw geschud. Komen alle muzikale kleuren uiteindelijk bij elkaar? Een concert voor kinderen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, magie, humor en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.

Je kijkt je oren uit met Orkaan en Het Dudok Kwartet
Orkaan maakt theatrale concerten voor kinderen met topmusici. Hun missie: zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Prikkelend en verrassend, met klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu. Je kijkt je oren uit! Het Dudok Kwartet is een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van Europa. De musici studeerden met de hoogste onderscheidingen af aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie en behaalden successen op internationale concoursen. In november 2014 ontving het Dudok Kwartet de Kersjesprijs voor uitzonderlijk talent in de Nederlandse kamermuziek.

> Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? Deze voorstelling is precies grappig, leuk of interessant genoeg als je ouder bent dan 6 jaar. We vragen ouders/begeleiders deze grens zorgvuldig te hanteren. Ook baby’tjes kunnen helaas niet naar binnen.  

 

Deel op:

ook leuk

Jeugd Koeterwaals

Vrolijk verhaal over buitenspelen, vies worden en nieuwe dingen durven!

info Bestel
Jeugd Het Filiaal theatermakers Monique Corvers

Wonen op Mars: moedig of een beetje dom? Het Filiaal zoekt het uit.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 15,00 Standaard
€ 14,00 De Lieve Vrouw Pas
€ 14,00 65+
€ 12,00 Jeugd
€ 11,00 Groep, vanaf 5 kinderen

Info

Regie: Caecilia Thunnissen
Door: Oorkaan & Dudok Kwartet
Met: Dudok Kwartet: Judith van Driel (1e viool), Marleen Wester (2e viool), Marie-Louise de Jong (altviool), David Faber (cello). Choreografie en regie: Rosabel Huguet. Fotografie: Maria Stijger.
Lengte: 70 minuten
Website:

In samenwerking met

DE LIEVE FLINT: HET BESTE VAN BEIDE PODIA
Flint en De Lieve Vrouw hebben ook dit seizoen weer een flink aantal voorstellingen geselecteerd voor ‘De Lieve Flint’; het beste van beide podia. Kaarten voor deze voorstellingen kunt u kopen in beide theaters. "Voorstellingen met het hartjeslogo bieden het mooiste op het gebied van toneel en dans, maar ook jeugdtheater en muzikale hoogtepunten", Ingrid Melman en Ank Marx, programmeurs.

AMERSFOORT KLASSIEK
Amersfoort Klassiek is een unieke samenwerking van Amersfoortse podia en gezelschappen. Jaarlijks worden er zo'n 100 klassieke concerten en voorstellingen gegeven door bekende musici, maar ook door beginnende musici die zowel oude als spiksplinternieuwe muziek uitvoeren.

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!