L'amant double (16+)

François Ozon Film / Drama

Een relatie beginnen met je psychiater: Chloé had het beter niet kunnen doen. Spannend en erotisch tegelijk met een onzekere afloop.

Chloé (Marine Vacth) is een fragiele jonge vrouw met onverklaarbare buikkrampen. Na een aantal sessies bij haar psychiater Paul (Jérémie Renier) begint ze een relatie met hem. Dat had ze beter niet kunnen doen. Hierdoor maakt ze onbedoeld kennis met zijn duistere verleden maar maakt ze ook contact met een andere, onbekende kant van zichzelf.

In het pittige 'L’amant double' maakt regisseur François Ozon zijn eerste uitstapje in het thrillerhorrorgenre. Als de film iets bewijst, dan is het wel dat er niet zoiets bestaat als één waarheid. Geen losse eindjes maar een spannende film die dezelfde psychotische logica volgt als Rosemary’s Baby met dat verschil dat de pijn in uw buik langzaam plaats maakt voor heerlijk getintel.

Wanneer draait deze film nog meer?
Elke maandagmiddag wordt het filmprogramma van donderdag t/m woensdag bekend gemaakt en kunt u hier zien wanneer de film nog meer draait.

Deel op:

ook leuk

Film Rama Burshtein

Een onconventionele en uiterst charmante romantische komedie over liefde en huwelijk in de Joodse gemeenschap.

info Bestel
Film Martin Scorsese

Robert De Niro als de doorgedraaide taxichauffeur die het New York van de jaren zeventig zal zuiveren van alle dealers,...

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

KLIK OP GEWENSTE DATUM
€ 24,50 *Filmarrangementen
€ 7,00 Standaard
€ 6,00 CJP
€ 5,50 De Lieve Vrouw Pas

Info

Land/jaar: Frankrijk, 2017
Regie: François Ozon
Met: Marine Vacth, Jérémie Renier, Jacqueline Bisset
Lengte: 105 minuten

Recensies

de Volkskrant 3 augustus 2017

"...Regisseur Ozon is hier heer en meester"

★★★★ “L'Amant double is een feest van dramatische doorkijkjes. Verduiveld plezierig is het, dit over-de-topverhaal met die pittige seksscènes.”

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!