Revolution starts now (14+)

BonteHond Theater / Jongerentheater
It is time for a change. Twee jongeren die willen strijden voor hun bestaan.

In ‘Revolution Starts Now’ volgen we Floyd en Henke. Het gaat heel goed met ze. Het zijn mensen van deze tijd met alles wat daarbij hoort. Smartphones, perfecte Facebookpagina’s, genoeg vrienden en net genoeg geld. Ze zijn niet te dik, niet te dun, niet te oud, niet te jong. Hebben smaak en een open blik op de wereld. Van alles niet te veel en net niet te weinig. Het leven komt ze aanwaaien. En dat is nu juist het probleem. Floyd en Henke willen namelijk vechten. Ze willen hun plek moeten veroveren. Ze willen moeten strijden voor hun bestaan. Maar dat is moeilijk als je woont in een tijd en land waarin alles al voor je is geregeld. Waar er niets meer te overwinnen valt. En juist daarom starten Floyd en Henke een revolutie, met het publiek als hun bondgenoot. Het is namelijk tijd voor verandering. Deze generatie jongeren moet NU in opstand komen, voor het te laat is!

VOOR te hard schreeuwen
TEGEN talent
VOOR een beetje mislukt
TEGEN perfectie
VOOR het hebben van een mening
TEGEN likes op Facebook

Een komische en anarchistische voorstelling die uitdaagt verder te kijken dan je neus of smartphone lang is.

In 2015 wonnen Floyd Koster en Henke Tuinstra met ‘Revolution Starts Now’ de jeugdtheaterpitch van Bonte Hond. Ze  voelen zich verwant met de beeldende en gelaagde theatertaal van Bonte Hond en benaderden hen met de vraag om deze pitch uit te mogen werken tot een volwaardige zaalvoorstelling met René Geerlings als eindregisseur.

Deel op:

ook leuk

Theater NTjong Noël Fischer

Hilarische voorstelling over het ongeneerde verlangen naar schoonheid ****(NRC).

info Bestel
Theater Project Sally

Een nieuwe generatie dansers gaat op avontuur. Choreografie: Itzik Galili.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 14,00 Standaard
€ 11,50 De Lieve Vrouw Pas

Info

Door: BonteHond
Met: Floyd Koster en Henke Tuinstra.
Lengte: 75 minuten
Website:

Nieuws

Drie zomerse filmavonden in de openlucht
Jij zorgt voor een lazy chair, wij voor de beste films en sfeer op het Lieve Vrouwekerkhof! Vier de zomer  met ons en schuif aan op donderdag 10,17 en 24 augustus na zonsondergang. De filmtitels maken we snel bekend.
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

 

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Stuk voor stuk verrassende voorstellingen van theatermakers die volgens ons een podium verdienen. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd! Twee voorstellingen blijven nog even een verrassing, zo houdt programmeur Ingrid ruimte voor nieuw talent dat zij spot op de theaterfestivals of dat tijdens het seizoen pas opstaat!
> Bestel Serie Nieuwe Oogst