Revolution starts now (14+)

BonteHond Theater / Jongerentheater

 Een komische en anarchistische voorstelling die uitdaagt verder te kijken dan je neus of smartphone lang is.

Het gaat goed met Floyd en Henke. Het zijn mensen van deze tijd met alles wat daarbij hoort. Smartphones, perfecte Facebookpagina’s, genoeg vrienden en net genoeg geld. Ze zijn niet te dik, niet te dun, niet te oud, niet te jong. Hebben smaak en een open blik op de wereld. Van alles niet te veel en net niet te weinig. Het leven komt ze aanwaaien. En dat is nu juist het probleem.

Floyd en Henke willen namelijk vechten. Ze willen hun plek moeten veroveren. Ze willen moeten strijden voor hun bestaan. Maar dat is moeilijk als je woont in een tijd en land waarin alles al voor je is geregeld. Waar er niets meer te overwinnen valt. En juist daarom starten Floyd en Henke een revolutie. It's time for a change! 

VOOR te hard schreeuwen
TEGEN talent
VOOR een beetje mislukt
TEGEN perfectie
VOOR het hebben van een mening
TEGEN likes op Facebook

In 2015 wonnen Floyd Koster en Henke Tuinstra met ‘Revolution Starts Now’ de jeugdtheaterpitch van Bonte Hond. Ze voelen zich verwant met de beeldende en gelaagde theatertaal van Bonte Hond en benaderden hen met de vraag om deze pitch uit te mogen werken tot een volwaardige zaalvoorstelling met René Geerlings als eindregisseur.

Deel op:

ook leuk

Theater NTjong Noël Fischer

Hilarische voorstelling over het ongeneerde verlangen naar schoonheid ****(NRC).

info Bestel
Theater Project Sally

Een nieuwe generatie dansers gaat op avontuur. Choreografie: Itzik Galili.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 14,00 Standaard
€ 11,50 De Lieve Vrouw Pas
€ 11,50 Jongeren

Info

Regie: René Geerlings
Door: BonteHond
Met: Floyd Koster, Henke Tuinstra (spel & concept), Rob de Graaf (tekst)
Lengte: 60 minuten
Website:

Nieuws

De beste zomerfilms vanaf het terras of vanuit je zelf meegenomen bank, kleedje of stoel. De laatste alweer is 31 augustus. Zing mee met ‘La La Land’!
> de toegang is gratis
> attend en nodig je vrienden uit via FB

Zeven voorstellingen, zeven nog onbekende theatermakers op zeven vrijdagen van zeven maanden; dat is onze serie Nieuwe Oogst. Vernieuwend, en ook nog eens gunstig geprijsd!