Weg van Mozambique

Thijs & Neco Muziek / Concerten
Thijs Borsten: op avontuur met stemkunstenaar Neco Novellas uit Mozambique.

Na succesvolle voorstellingen over Cuba, Kaapverdië en Spanje gaat Thijs Borsten het avontuur aan met de Mozambikaanse gitarist en stemkunstenaar Neco Novellas. Novellas en Borsten reizen in deze voorstelling samen door Mozambique, om het bijzondere levensverhaal van de muzikale troubadour Neco Novellas in beeld en geluid met je te delen. Mozambique is evenals Brazilië Portugeestalig en Thijs is een groot liefhebber van de Braziliaanse componist, zanger en gitarist Antônio Carlos Jobim. Hij heeft Neco daarom overgehaald ook muziek van Jobim in de voorstelling te verwerken. Vorig seizoen was Neco in De Lieve Vrouw in zijn ‘Uitdaging’ met Mathilde Santing.

‘Weg van Mozambique’ is een bijzondere voorstelling, waarin je kennismaakt met de innemende persoonlijkheid Neco Novellas, die een bereik heeft van maar liefst vijf octaven en beschikt over een warme, diepe stem. Thijs Borsten ken je als Amersfoorts meest succesvolle pianist, componist, producer en theatermaker, goed voor keer op keer uitverkochte zalen. Mis het niet!

Deel op:

ook leuk

Muziek Thijs Borsten, Lilian Vieira en Arnold Veeman

Lilian Viera neemt het met haar samba soul op tegen de Gronings-Surinaamse singer-songwriter Arnold Veeman.

info Bestel
Muziek Thijs Borsten, Sarah Jane en Shishani Vranckx

Zangeressen Sarah Jane en Shishani Vranckx dagen elkaar uit. Een muzikaal duel met alleen maar winnaars.

info Bestel

Waar

Theaterzaal (17-18)

Entree

€ 16,50 Standaard
€ 15,50 65+
€ 14,00 De Lieve Vrouw Pas
€ 10,00 Student

Info

Door: Thijs & Neco
Met: Neco Novellas (zang/gitaar), Thijs Borsten (piano/gitaar).
Lengte: 90 minuten
Website:

Nieuws

Voor nieuwsgierige filmliefhebbers hebben we drie verschillende cursussen in de aanbieding. In oktober start de eerste: Filmanalyse & premières. Filmdocent Mark Meuldijk graaft vol enthousiasme onder de oppervlakte van de premièrefilms. 
> Bekijk alle filmcursussen