Verlanglijstje:

Shake Shake Shake_De Dansers_Campagnebeeld-leeg.png
Shake Shake Shake_De Dansers_Campagnebeeld-leeg.png

Shake Shake Shake

Een rock en roll ritueel met muziek als motor en bezieling als brandstof

Shake it off!

Dans het afgelopen jaar van je af op de vrijdagavond voor de kerstvakantie. bekijk eerst 'Shake Shake Shake'; een opzwepend concert dat langzaam ontspoort in een dansvoorstelling en "die werkt als antidepressivum" (★★★★★ de Volkskrant).

En kun je daarna niet meer stilzitten? In het café gaan we door met een afterparty waar jij jouw beste dansmoves kunt laten zien (of niet: en wat dan nog?!). Dus: trek je meest fluoriserende outfit aan en shake it off!

Shake Shake Shake

'Shake Shake Shake' gaat over voelen dat je leeft, in een wereld waar je nauwelijks meer zelf in de hand hebt waar je aandacht naartoe gaat. Het gaat over muziek, als een aanstekelijke uitnodiging om te bewegen en alle ellende van je af te schudden. Zoals in de soul, de punk en misschien wel elke muzikale stroming die een tegengeluid vertegenwoordigde. Maar bovenal gaat 'Shake Shake Shake' over samen een eigen, alternatieve richting vinden.

De Cultuurhackers presenteren de 'Afterparty'!

Na afloop van de voorstelling presenteren De Cultuurhackers van De Lieve Vrouw de Afterparty in het café. Met DJ's van het collectief 155 en het Amersfoortse duo Vinirr bestaande uit de muzikale vrienden Rik Blom en Rutger Hartog. 

  • Tickets voor de voorstelling kosten € 10 (op vertoon van je studentenkaart of CJP-pas) inclusief één consumptie. Je kunt gratis naar de Afterparty!
  • Niet naar de voorstelling? Kom dan vanaf 21.30 uur naar de Afterparty in het café.

Noteer hem in je agenda. Want het wordt uniek én onvergetelijk. Meer info? Volg de Cultuurhackers op instagram. Zij houden je op de hoogte!  

En dit vonden de Cultuurhackers ervan...

Bart bezocht de voorstelling!

En geeft hem 💋💋💋💋💋💋💋💋 kisses

"Ik heb genoten van de vrolijkheid en de energie die de voorstelling op me heeft overgebracht en ik vond het multidisciplinair karakter van de voorstelling een genot om naar te kijken." 💋 8/10

Bart Elbertse

Cultuurhacker