Specials

 

SpecialBinnen onze programmering is veel aandacht voor onze 'specials'. Zoals bijzondere films met een speciaal thema, voorstellingen voor een specifieke doelgroep of bijvoorbeeld documentaires. Ook zijn er regelmatig speciale gasten en workshops bij onze theater- en filmvoorstellingen. Gedurende het jaar zijn we daarnaast een thuis voor verschillende festivals.  


100 Jaar De Stijl100 JAAR DE STIJL 
Lees meer over de activiteiten rondom 100-jarig bestaan van De Stijl

 

 

FILMSPECIALS 

 

Raving Iran _MtMMA 22 MEI Movies that Matter: Raving Iran | Susanne Regina Meures
De jonge Iraanse dj’s Arash en Anoosh beproeven hun geluk in Zwitserland, omdat in Iran elke vorm van techno en house verboden is.

 

 

Exhibition On ScreenDI 23 MEI (met inleiding), ZO 28 MEI, ZA 3 JUNI EN ZO 11 JUNI
Exhibition On Screen: The Curious World of Hieronymus Bosch

Over de succesvolle tentoonstelling van Hieronymus Bosch die bijna een half miljoen kunstliefhebbers uit de hele wereld trok.

 

JonathanMA 29 MEI: 19.15 UUR: GAY & LESBIAN FILM NIGHT
Jonathan | Piotr J. Lewandowski

De vader van Jonathan is terminaal ziek. Jonathan is daardoor vastbesloten achter een familiegeheim te komen wat al jaren tussen zijn tante en zijn vader hangt.

 

 

Exhibition On ScreenDO 13 JUN & ZO 9 JUL Exhibition On Screen: Michaelangelo: Love and Death | Phil Grabsky 
Deze documentaire onderzoekt de relatie met Michelangelo's tijdgenoten en zijn immense artistieke praktijken die schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur bevatten.

 

 

Fraude Film FestivalDO 22 JUNI 19.30 UUR: Fraude Film Festival 'On Tour'
We vertonen een sneakpreview van een documentaire op het gebied van fraude of fraudepreventie die zeker stof tot nadenken geeft.

 

Deel op: