Verlanglijstje:

Rafa-l_st_1_jpg_sd-high.jpg
Rafa-l_st_1_jpg_sd-high.jpg

CineSingle

Geen zin om alleen naar de film te gaan?
Je bent niet de enige en daarom organiseert De Lieve Vrouw CineSingle! Een maandelijks filmmatinee op zondag als bijzonder ontmoetingsmoment voor single filmliefhebbers van alle leeftijden. Vooraf samen koffie drinken of juist borrelen na afloop in het café: de ideale setting voor een sfeervolle kennismaking. Inloop vanaf 11.00 uur.

  • CineSingle heeft nu een zomerpauze. In september beginnen we weer!
  • Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail Piet Jan Moesbergen pjmoesbergen@kpnmail.nl
  • Via Facebook op de hoogte blijven van de activiteiten van CineSingle Amersfoort? Word lid van de groep!

ZO 9 SEPT
LA PRIÈRE
CÉDRIC KAHN

Thomas is een junkie. Om af te kicken, sluit hij zich aan bij een groep ex-verslaafden in de bergen die via gebed willen genezen. Hij geeft zich over aan het Spartaanse leven van onthouding, werken en gebed. Maar hij ontdekt ook een nieuwe kwelling. Anthony Bajon won voor zijn rol een Zilveren Beer en de internationale pers was lovend over dit gevoelige drama.

ZO 14 OKT
RAFAËL
BEN SOMBOGAART

Aan het begin van de Arabische Lente krijgt Nazir geen visum om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te zijn. Zijn illegale oversteek naar Europa wordt een helse reis waarbij hij wordt geholpen door zijn hoogzwangere vrouw, de Nederlandse Kimmy. Dit waargebeurde aangrijpende verhaal haalde het wereldnieuws in 2011 en verscheen eerder al in boekvorm.