Verlanglijstje:

Stichting Theater De Lieve Vrouw

Governance Code Cultuur

Stichting Theater De Lieve Vrouw past de Governance Code Cultuur toe en heeft een Raad van Toezicht-model. Deze Raad van Toezicht vergadert meerdere malen per jaar met de directeur-bestuurder. 

Raad van Toezicht & directeur-bestuurder

De Raad van Toezicht van Stichting Theater De Lieve Vrouw bestaat uit: Michiel Rijsberman (voorzitter), Adinda van Wely, Hans Erdmann, Erik Kerssies en Petra Links. De Raad van Toezicht van Stichting Theatercafé De Lieve Vrouw bestaat uit Michiel Rijsberman (voorzitter), Adinda van Wely, Erik Kerssies, Hans Erdmann en Petra Links. Directeur-bestuurder van beide stichtingen is Friederike Weisner.

Download de jaarverslagen

ANBI-status

De Lieve Vrouw heeft een ANBI-status. Lees meer

In 2012 is de Geefwet ingegaan. De Geefwet stimuleert het geven aan culturele doelen door extra belastingvoordelen te bieden.

Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Meer informatie 

Mogen we cookies gebruiken?

Lievevrouw.nl maakt gebruik van cookies