Verlanglijstje:

slider steun aqua toren mint.jpg
slider steun aqua toren mint.jpg

Kan ik De Lieve Vrouw steunen?

Heel graag! Wij hebben je hart nodig.

We mogen weer... film kijken! Na het lange thuiszitten is de 1,5 meter versie van De Lieve Vrouw een verademing. Maar met het geringe aantal beschikbare stoelen en het grote financiële verlies de afgelopen maanden, is de crisis niet voorbij. Wij knokken voor ons voortbestaan als enige (film)theater van de stad. Bied ons een steuntje in de rug om die unieke culturele plek in Amersfoort te blijven voor de ruim 100.000 bezoekers die we jaarlijks ontvangen:

Koop de Vriendenpas van De Lieve Vrouw

Steun ons door vaak te komen en profiteer gelijktijdig van een korting per bezoek. Voor € 19,95 per jaar word je pashouder en ontvang je korting op elk film- en theaterbezoek.

Ja, ik wil een Vriendenpas

Verleng alvast je De Lieve Vrouw Pas

Heb je al een pas? Overweeg dan om hem alvast te verlengen. Je helpt ons dan door deze financieel zware tijd heen.

Ja, ik wil mijn Vriendenpas verlengen

Voorstelling geannuleerd? Doneer je ticket!

Het theaterseizoen 19/20 eindigde pardoes toen we op 12 maart de deuren moesten sluiten. Een hele reeks aan theatervoorstellingen kon daarom niet meer doorgaan op de geplande datum. Samen met de makers bekijken we of we een alternatieve voorstellingsdatum kunnen vinden. Als dat niet mogelijk blijkt, wordt de voorstelling geannuleerd. In dat geval heb je als bezoeker verschillende opties, maar je steunt ons het meest als je besluit het bedrag van je ticket te doneren. Een deel hiervan komt ten goede aan de makers die vaak ZZP’er zijn en het nu extra zwaar hebben. Meer informatie

Doe een gift

Uiteraard kun je ook rechtstreeks doneren. Dat kan op verschillende manieren. Als je online filmtickets koopt, kun je in het bestelproces besluiten om iets extra’s over te maken. Je komt deze optie vanzelf tegen.

Kom je nu nog niet naar De Lieve Vrouw? Dan kun je ook direct een bedrag overmaken naar NL21 RABO 0382 2618 36 t.a.v. Stichting Theater De Lieve Vrouw o.v.v. donatie. Of scan onderstaande QR-code met je bankierenapp of camera om direct via IDeal te doneren. Je kunt het bedrag zelf aanpassen en een gift is al mogelijk vanaf € 5.