Verlanglijstje:

Showtje tof doen 2.0 _ Maas theater en dans _ © Noa Verhofstad_KLN.jpg
Showtje tof doen 2.0 _ Maas theater en dans _ © Noa Verhofstad_KLN.jpg

Seizoen 20/21

To be continued...

Jouw ticket tot nieuw theater

Op royale afstand, maar in goed gezelschap weer genieten van theater: wij zijn klaar voor je comeback! Met trots presenteren we een actueel, divers en aangepast theateraanbod dat vanaf september bij ons en soms ook op andere plekken in de stad te zien zal zijn.

In het spanningsveld dat de huidige situatie met zich meebrengt, laten onze makers meer dan ooit hun creativiteit zien. En alleen daardoor kunnen wij een rijk gevarieerd programma bieden dat naast toneel ook concerten, muziektheater, dans én jeugdtheater bevat. Maak je op voor een heel nieuwe theaterervaring! Tickets zijn beschikbaar vanaf zaterdag 11 juli 2020 in limited oplage.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina) en volg ons op Facebook en Instagram.

Heb je nog tickets voor voorstellingen van afgelopen seizoen?

  • Sommige voorstellingen zijn definitief afgelast. Bezoekers van deze voorstellingen zijn inmiddels geïnformeerd. Bekijk dan onze ticketregelingen.
  • Voor andere voorstellingen doen we ons uiterste best om een alternatieve datum te bieden in het nieuwe seizoen. Dit vraagt echter wat meer geduld. Zodra we hier duidelijkheid over kunnen geven, ontvang je als tickethouder per e-mail persoonlijk bericht.

Hoe verloopt mijn theaterbezoek?